Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ το κανάλι Ε!

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ το κανάλι Ε!

Κατά τη διάρκεια της κάλυψης των Χρυσών Σφαιρών, το αμερικανικό δίκτυο E! Entertainment, ανάφερε ως «αστείο» το γεγονός ότι ο 52χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με νόσο του πάρκινσον το 1991.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ το κανάλι Ε!
Σάλο προκάλεσε η γκάφα του αμερικανικού δικτύου  E! Entertainment, το οποίο κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης των Χρυσών Σφαιρών ανέφερε ως «αστείο» το γεγονός ότι ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με νόσο του πάρκινσον το 1991. Κατά την άφιξη των χολιγουντιανών αστέρων στο κόκκινο χαλί, το δίκτυο εμφάνιζε στο κάτω μέρος της οθόνης «αστεία στοιχεία» για τη ζωή και την καριέρα τους. Όταν εμφανίστηκε ο 52χρονος Φοξ, αναφέρθηκε ως «fun fact» η περιπέτεια του με τη νόσο πάρκινσον. Συνειδητοποιώντας το μέγεθος της γκάφας , το αμερικανικό δίκτυο εξέδωσε της εξής ανακοίνωση: «Καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα αυτής της ασθένειας και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη».

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό ατόπημα της βραδιάς. Το συγκεκριμένο κανάλι έγραψε επίσης ως «fun fact»: «Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είχε προσβληθεί από πολιομυελίτιδα όταν ήταν παιδί».

Το αμερικανικό δίκτυο διευκρίνησε ότι το επίμαχο γραφικό δεν εμφανίστηκε στην τηλεόραση αλλά μόνο στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης