Όζι Όσμπορν: Παραδέχτηκε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Όζι Όσμπορν: Παραδέχτηκε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Ο 71χρονος ρόκερ διευκρίνισε ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα

ozzy
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Good Morning America», μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, ο Όζι Όσμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον. «Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκισνον» είπε ο ίδιος.

«Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη» συμπλήρωσε η Σάρον Όσμπορν.
«Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια. Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν. Δεν ξέρω εάν είναι από την ασθένεια, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα…» κατέληξε ο ίδιος.

Ozzy Osbourne breaks his silence on his battle with Parkinson's disease
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης