Θετική στον κορωνοϊό η Κλόε Καρντάσιαν - «Τρελός πονοκέφαλος, εμετός κι εξάψεις»

Θετική στον κορωνοϊό η Κλόε Καρντάσιαν - «Τρελός πονοκέφαλος, εμετός κι εξάψεις»

Τα συμπτώματά της από τη στιγμή που βγήκε θετική στον κορωνοϊό, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν

khloekard
Θετική στον κορωνοϊό είναι η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί γα συμπτώματά της με τον κόσμο, μέσα από ένα επεισόδιο της σειράς «Keeping Up With The Kardashians».

Αναφέροντας λεπτομερώς τα συμπτώματά της, η τηλεσταρ είπε ότι υπέφερε με εμετό, ζαλάδες, κρυάδες και εξάψεις, πριν επιβεβαιωθούν, τελικά, οι φόβοι της, έπειτα από το τεστ στο οποίο υπεβλήθη.



Η αδελφή της, Κιμ, είπε ότι όλη η οικογένεια περίμενε νευρικά να ακούσει αν η Κλόε είχε «κολλήσει» με κορωνοϊο. «Είμαστε τρομαγμένοι... κι εκείνη φοβάται και είναι νευρική» ανέφερε η Κιμ, ο σύζυγος της οποίας, Κάνιε Γουέστ, είχε προσβληθεί επίσης από τον ιό.

Την ίδια ανησυχία εξέφρασε και η μητέρα της οικογένειας, Κρις Τζένερ, τονίζοντας πως αναζητούσε γιατρό για να κάνει το τεστ η κόρη της.

Κλείσιμο
cloe_2


«Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κορώνοϊό», είπε, τελικά, μπροστά στην κάμερα η Κλόε όταν έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ. «Έχω απομονωθεί στο δωμάτιό μου. Θα είμαι μια χαρά, αλλά πέρασα πολύ άσχημα για δύο μέρες».

Και συνέχισε: «Υποφέρω, γενικά, από ημικρανίες, αλλά αυτός ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος που εχω ζήσει. Δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας, το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα».

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για το νέο αρνητικό ρεκόρ - «Η χρήση μάσκας μπορεί να σώσει μέχρι και 240.000 ζωές»

ΗΠΑ-Εκλογές: Κυβερνοπειρατεία στον ιστότοπο της εκστρατείας Τραμπ

Η κακοκαιρία «Κίρκη» ξεκινάει... παρέλαση από νοτιοδυτικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης