Η αποκάλυψη του Τρίσταν Τόμπσον για το χωρισμό του με την Κλόε Καρντάσιαν

Η αποκάλυψη του Τρίσταν Τόμπσον για το χωρισμό του με την Κλόε Καρντάσιαν

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ανάρτηση στο Twitter

khloe-tristan
Ήταν πριν από έξι μήνες όταν η Κλόε Καρντάσιαν έκανε την καρδιά της πέτρα και έβγαλε οριστικά από την προσωπική της ζωή τον πατέρα της κόρης της Τρίσταν Τόμπσον.

Ο λόγος που το ζευγάρι τράβηξε δρόμους χωριστούς ήταν οι απιστίες του διάσημου μπασκετμπολίστα και το φλερτ του Τρίσταν με κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ.

Όλο αυτό το διάστημα η Κλόε, που είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε λόγω της τελευταίας απιστίας του Tristan Thompson, δέχεται πυρά από τους χρήστες των social media. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως και εκείνη «έκλεψε» τον μπασκετμπολίστα από την πρώην σύντροφο του.
Την ίδια στιγμή ο Τρίσταν Τόμπσον θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και το έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Ο μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε λοιπόν πως, όταν γνώρισε την ριάλιτι σταρ, ήταν ελεύθερος.

«Όταν γνώρισα την Khloe ήμουν SINGLE. Τα αρνητικά σχόλια που εκτοξεύονται συνεχώς προς το μέρος της δεν είναι απαραίτητα. Δεν της αξίζει όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και τα σχόλια για τα δικά μου λάθη. Τόσο η Khloe, όσο και η Jordan είναι υπέροχες μητέρες στα δύο μου παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης