ΣτηΜύκονοβρίσκεται ήδη από το περασμένο Σάββατο, ηΥβόννη Μπόσνιακ και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας ταξιδεύει κάθε χρόνο στο νησί των Κυκλάδων για να περάσει μέρος του καλοκαιριού της μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμοκαι την κόρη τους, Ελένη.
Στη Μύκονο είχε και μια ευχάριστη συνάντηση, καθώς βρέθηκε με το διάσημο μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ που παραθερίζει στο νησί με τον αρραβωνιαστικό της, Κέβιν Τραπ. Οι δυο φίλες πόζαραν μαζί για το Instagram και η Υβόννη Μπόσνια σχολίασε στη φωτογραφία τους: «Πανέμορφη μέσα και έξω».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους