Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο με τη σκηνή έντασης στην κουζίνα τους

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο με τη σκηνή έντασης στην κουζίνα τους

«Θες να δεις τι σημαίνει τρέλα;» ρωτάει σε έξαλλη κατάσταση ο σταρ την πρώην γυναίκα του, κοπανώντας ντουλάπια, πριν προσέξει ότι τον τραβάει βίντεο - Τι συνέβη την πρώτη μέρα της δίκης

JOHNY-DEPP--ARTHROU
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν τα διεθνή ΜΜΕ την εξέλιξη της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Ντεπ, την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και την εφημερίδα Sun, η οποία ξεκίνησε εχθές. Ο διάσημος σταρ, ο οποίος μηνύει την βρετανική εφημερίδα για δυσφήμηση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Χερντ της είχε φερθεί σαν «βίαιο τέρας», χαρακτήρισε στην κατάθεσή του «αρρωστημένα και τελείως αναληθή» όσα είχε γράψει για εκείνον στον παρελθόν η Sun.

Όπως επισήμανε την πρώτη μέρα της δίκης, σύμφωνα με την Daily Mail, θα ήταν «αδιανόητο» για τον ίδιο να χτυπήσει ποτέ την πρώην σύζυγό του, όπως είχε ισχυριστεί η βρετανική εφημερίδα, λόγω της ανατροφής του στον αμερικανικό Νότο και της σημασίας που δίνει στην αβρότητα απέναντι στο γυναικείο φύλο. «Δεν θα χτυπούσα ποτέ μια γυναίκα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι κάτι που απαγορεύει αυστηρά ο ηθικός μου κώδικας. Το βρίσκω απλά αδιανόητο και δεν θα συνέβαινε ποτέ», είπε με έμφαση ο ηθοποιός.




Τη χθεσινή, πρώτη μέρα της διαδικασίας, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και ένα βίντεο που καταγράφει μια σκηνή έντασης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Στο κλιπ διάρκειας 90 δευτερολέπτων, ο 57χρονος Ντεπ εμφανίζεται σε έξαλλη κατάσταση να περιφέρεται ενώπιον της Χερντ μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους, φωνάζοντας βρισιές, κοπανώντας τα ντουλάπια και κλωτσώντας αντικείμενα. «Τι συνέβη» ακούγεται να τον ρωτάει με ήρεμη φωνή η Χερντ, η οποία έχει τοποθετήσει το κινητό της πάνω στον πάγκο καταγράφοντας το «ξέσπασμα». Η γυναίκα ακούγεται να εκφράζει έκπληξη για την κατάσταση του -τότε- συζύγου της, επισημαίνοντας ότι το πρωί που ξύπνησε ήταν μια χαρά. Ο ίδιος δείχνει εκτός εαυτού, ενώ στη συνέχεια ακούγεται να της λέει «Θες να δεις τι σημαίνει τρέλα; Θα σου δείξω τι σημαίνει γ@@@νη τρέλα» ενώ γεμίζει ένα πελώριο ποτήρι κρασί. Τις τελευταίες στιγμές του βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι η Χερντ τον καταγράφει σε βίντεο και αρπάζει το κινητό της.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά του στην παραπάνω σκηνή, ο ηθοποιός είπε εχθές στο δικαστήριο ότι προφανώς περνούσε μια δύσκολη στιγμή που τον έκανε να ξεσπάσει βίαια σε κάτι ντουλάπια, τονίζοντας πάντως ότι «δεν χτύπησε την κυρία Χερντ» ούτε πριν ούτε μετά από τη σκηνή που καταγράφεται στο βίντεο.

Τι ειπώθηκε την πρώτη ημέρα της δίκης

Κλείσιμο
Νωρίτερα εχθές ο σταρ είχε ισχυριστεί ότι αποφάσισε να χωρίσει την Χερντ όταν βρήκε κόπρανα στη συζυγική τους κλίνη «ως φάρσα», υπογραμμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους εκείνη ήταν ο θύτης της κακοποίησης και όχι το θύμα. Σε γραπτή του δήλωση ο ηθοποιός ανέφερε ότι είτε η ίδια η Χέρντ είτε κάποιος από τους φίλους της ήταν υπεύθυνοι για το περιστατικό και ότι αυτό ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στην κρίση του γάμου τους.

Johnny Depp denies “destructive and violent behaviour” at High Court in London - BBC News


Ο 57χρονος κατηγόρησε την Χερντ ότι είναι κοινωνιοπαθής νάρκισσος που τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να προωθήσει την καριέρα της. Ο Ντεπ επικαλείται μια σειρά περιστατικών κατά τα οποία η Χερντ φέρεται να του επιτέθηκε ενώ ήταν παντρεμένοι. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένας καυγάς το 2015 στην Αυστραλία, κατά τον οποίο ισχυρίζεται ότι η τότε σύζυγός του του πέταξε ένα μπουκάλι βότκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Ο σταρ αναφέρθηκε σε ένα άλλο συμβάν κατά το οποίο ο πρώην του «τον γρονθοκόπησε» επανειλημμένα στο πρόσωπο, ενώ βρίσκονταν σε ένα ιδιωτικό τζετ το 2014. Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι η 34χρονη τον χτύπησε ξανά όταν εκείνος προσπάθησε να πάει στην τουαλέτα για να σταματήσει τον καυγά.

Από τη μεριά τους, οι δικηγόροι της Χερντ περιγράφουν τον Ντεπ ως θύτη ενδοοικογενειακής βίας, που εξαπέλυε επιθέσεις στην πρώην σύζυγό του σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ανακεφαλαιώνοντας, κατά την πρώτη μέρα της διαδικασίας ο Τζόνι Ντεπ υπογράμμισε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη κατά την παιδική του ηλικία και είπε ότι κατέφυγε στα ναρκωτικά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον «πόνο». Ο σταρ παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών με τον Μέριλιν Μάνσον «δύο φορές» και άλλη μια φορά με τον Πολ Μπέτανι, σταρ των Avengers.

Μίλησε για τον τραγικό θάνατο του φίλου του Ρίβερ Φοίνιξ από υπερβολική δόση ηρωίνης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Δυτικό Χόλιγουντ, αλλά και τις καταστροφές που είχε προκαλέσει σε ξενοδοχείο όπου διέμενε με την Κέιτ Μος το 1994, για τις οποίες χρειάστηκε να πληρώσει λογαριασμό 10.000 δολαρίων. Το 1999, είπε ότι επιτέθηκε σε φωτογράφους για να προστατεύσει την τότε σύντροφό του Βανέσα Παραντί, η οποία ήταν έγκυος. Αρνήθηκε ότι υπήρχε οποιαδήποτε σωματική διαμάχη με μέλος του συνεργείου γυρισμάτων το 2017 στο σετ της ταινίας του, City Of Lies.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι η Χερντ είπε κάποτε στον πρώην επικεφαλής ασφαλείας του, Τζέρι Τζατζ, ότι ο ηθοποιός ήταν ένας «χοντρός γέρος» και «δεν ήξερε γιατί με παντρεύτηκε».

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του Αμερικανού σταρ ισχυρίστηκε ότι η Χερντ είχε δύο εξωσυζυγικές ή παράλληλες σχέσεις με τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Σημειώνεται ότι ο Ντεπ έχει στραφεί και εναντίον της 34χρονης Χερντ σε ξεχωριστή υπόθεση στις ΗΠΑ, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για δυσφήμιση.

Δείτε βίντεο: Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο με τη σκηνή έντασης στην κουζίνα τους
Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο με τη σκηνή έντασης



Ειδήσεις σήμερα:

«Τρέχει» ο κορωνοϊός λέει ο ΠΟΥ - Ποιες χώρες προκαλούν ανησυχία

Βάνδαλοι χτύπησαν τις ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περίπατου» σε πορεία για την υπεράσπιση των διαδηλώσεων

«Ανάχωμα» Τσίπρα για τον Παππά, σκληρό πρέσινγκ από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης