Συνθήματα με μπογιά και καταστροφές άφησαν πίσω τους άγνωστοι, οι οποίοι αποσπάστηκαν από τον πυρήνα της πορείας διαμαρτυρίας που βρισκόταν σε εξέλιξη για τους περιορισμούς στις διαδηλώσεις, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στο έργο του Δήμου στο κέντρο της Αθήνας,.
Η πορεία διαμαρτυρίαςστο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, με αφετηρία τα Προπύλαια.
Χιλιάδες άτομα, μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοιτητές με πανό, πλακάτ και συνθήματα έδωσαν το «παρών», διαμαρτυρόμενα για το επίμαχο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μεταξύ τους ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μετείχε στη συγκέντρωση.
Η πορεία προς το Σύνταγμα εξελίχθηκε ομαλά, ωστόσο ορισμένοι εκ των διαδηλωτών κατάφεραν να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες τόσο στην πλατεία όσο και στην Πανεπιστημίου, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.