Συνθήματα με μπογιά και καταστροφές άφησαν πίσω τους άγνωστοι, οι οποίοι αποσπάστηκαν από τον πυρήνα της πορείας διαμαρτυρίας που βρισκόταν σε εξέλιξη για τους περιορισμούς στις διαδηλώσεις, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στο έργο του Δήμου στο κέντρο της Αθήνας,.
Η πορεία διαμαρτυρίαςστο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, με αφετηρία τα Προπύλαια.
Χιλιάδες άτομα, μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοιτητές με πανό, πλακάτ και συνθήματα έδωσαν το «παρών», διαμαρτυρόμενα για το επίμαχο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μεταξύ τους ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μετείχε στη συγκέντρωση.
Η πορεία προς το Σύνταγμα εξελίχθηκε ομαλά, ωστόσο ορισμένοι εκ των διαδηλωτών κατάφεραν να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες τόσο στην πλατεία όσο και στην Πανεπιστημίου, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.