Θεσσαλονίκη: Ομαλοποιείται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό - 19 οχήματα ενεπλάκησαν στις καραμπόλες

Θεσσαλονίκη: Ομαλοποιείται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό - 19 οχήματα ενεπλάκησαν στις καραμπόλες

Το ρεύμα προς δυτικά είχε κλείσει τελείως μετά τις διαδοχικές συγκρούσεις οχημάτων που σημειώθηκαν το πρωί, αμέσως μετά το τούνελ στο ύψος της Τούμπας

thes-karampola
Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όπου είχε κλείσει το ρεύμα προς δυτικά, μετά τις διαδοχικές συγκρούσεις οχημάτων που σημειώθηκαν το πρωί, αμέσως μετά το τούνελ στο ύψος της Τούμπας.

Πριν από λίγη ώρα η Τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο ρεύμα και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα αποκατασταθεί πλήρως η κίνηση στο συγκεκριμένο ρεύμα. Προηγήθηκαν εκτροπές στις εισόδους των κόμβων Φοίνικα, Νέων Μουδανιών και Πανοράματος, προκειμένου να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα οχήματα που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες.

Εξαιτίας των παραπάνω εκτροπών προκλήθηκαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης σε κεντρικούς οδικούς άξονες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο μέχρι στιγμής απολογισμός αναφέρει ότι 19 οχήματα ενεπλάκησαν στις καραμπόλες, που συνέβησαν διαδοχικά και σε μήκος περίπου 200 μέτρων. Σύμφωνα με την Τροχαία, αρχικά εξετράπη της πορείας του όχημα το οποίο ανετράπη, ενώ ακολούθησαν έξι διαφορετικές συγκρούσεις, σε κάθε μία από τις οποίες συγκρούστηκαν δύο με τρία οχήματα.

Πιθανότατα οι συγκρούσεις να οφείλονται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος, καθώς τμήματά του καλύφθηκαν από πάγο λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν τις πρωινές ώρες.

thes-karampola
thes-karampola-2
thes-karampola-3
Κλείσιμο


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Focus FM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης