Ζάκυνθος: Νεκρός ανασύρθηκε 62χρονος Ρουμάνος από τη θάλασσα στον Λαγανά
Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα (1/9) στη θαλάσσια περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 62χρονος Ρουμάνος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στον 62χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Λιμεναρχείο Ζακύνθου ανέλαβε την προανάκριση για το περιστατικό και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.