Να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αμήν!
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αμήν!

Έναρξη πρωταθλήματος  επιτέλους  αφού το ελληνικό είναι το μόνο πρωτάθλημα στην Ευρώπη  πριν του Γιβραλτάρ που δεν είχε αρχίσει.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά καταγράφηκαν και αυτές. Στην ΕΠΟ είχαμε την παραίτηση του Ζαγοράκη γιατί δεν τον άφηναν να κινηθεί όπως ήθελε, καταβαράθρωση στη βαθμολογία της UEFA , αποκλεισμός δύο εκ των τεσσάρων ομάδων από την Ευρώπη και….ας βάλουμε φρένο εδώ.

Ας προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε κάποια θετικά σημάδια για να μην απογοητευθούμε τελείως. Η Εθνική με τη νίκη επί της Σουηδίας πήρε ανάσα σήκωσε ανάστημα αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, είναι ελάχιστες. Θα πρέπει « τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση» για να περάσουμε. Και να σκεφτεί κανείς ότι στον όμιλο είμαστε αήττητοι με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Οψόμεθα.

Στο πρωτάθλημα τώρα οι ομάδες του Big 4 ενισχύθηκαν, λιγότερο ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχασε στην πρεμιέρα εντός έδρας από τα μαχητικά Γιάννενα. Με τον βασικό τουκορμό να έχει ηλικία 30 ετών.

Ο Ολυμπιακός αναζητά ρυθμό και ενσωμάτωση των μεταγραφών. Σκόνταψε με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Κάποιοι άρχισαν να μουρμουράνε για τον Μαρτίνς, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαξιωθεί ένας προπονητής που έχει ανεβάσει τους ερυθρόλευκους σε άλλο επίπεδο. Προέχει η ψυχραιμία εν όψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ στον όμιλο του Γιουρόπα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ νίκησαν και είδαν τις μεταγραφές τους, εκεί που πόνταρα τα περισσότερα να τους δικαιώνουν. Ο Βραζιλιάνος Βιτάλ έκανε την πράσινη κερκίδα να ξεσηκωθεί από ενθουσιασμό δείχνοντας ότι θα είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας, με καλό κοντρόλ, έλεγχο του γηπέδου και κάθετη πάσα δείχνει ότι θα αξιοποιήσει και τον Καρλίτος.

Στην ΑΕΚ, ο Τζούμπερ ο Ελβετός μπήκε αλλαγή και με μόνο δύο προπονήσεις με τους συμπαίκτες του έδωσε ώθηση στην ομάδα δείχνοντας ότι θα ξεκλειδώσει και τον Αραούχο, κερδίζοντας έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τους κιτρινόμαυρους. Όταν ξέρεις το τόπι δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο προσαρμογής.

Κλείσιμο
Ακόμη είναι νωρίς όλοι έχουν τις αδυναμίες τους κυρίως στην αμυντική τα ους λειτουργία. ¨όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Να ευχηθούμε να δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ. Αμην!!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK