LIVE

Κορωνοϊός

ampatzoglou-blog

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καραγιαννίδης και ο Κόκκινος Φασισμός ως πολιτική επιλογή

Ιωάννης Αμπατζόγλου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, στις 17 Απριλίου έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook με την οποία αναφέρθηκε και σε εμένα προσωπικά.

Την επόμενη ημέρα ένας φίλος μου με ενημέρωσε για την ύπαρξη της πιό πάνω ανάρτησης, οπότε έκρινα σωστό να την σχολιάσω. Έγραψα λοιπόν στον τοίχο του Facebook του κ. Καραγιαννίδη και διατύπωσα τη γνώμη μου για αυτά που έλεγε στην ανάρτησή του. Στη συνέχεια αναφέρθηκα στην εκδήλωση που επρόκειτο να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα στις 20 Απριλίου. Συγκεκριμένα έγραψα προς τον κ. Καραγιαννίδη:

«Α... και κάτι τελευταίο. Εγώ σας κάλεσα στην ΑΝΟΙΧΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνάντηση των Μακεδόνων Δραμινών. Εσείς θα με αφήσετε να συμμετάσχω στη δική σας ΑΝΟΙΧΤΗ συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο 20/4 στη Δράμα; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ;».

Ο κ. Καραγιαννίδης μου απάντησε:

«Τέλος για δημοκρατία μη μιλάτε απέχετε πολύ από αυτήν. Παρά ταύτα φυσικά και μπορείτε να έρθετε στην εκδήλωση. Ξέρετε οι χώροι που συχνάζετε έχουν face control όχι οι δικοί μας».

Τελικά τι λέτε να έγινε στις 20 Απριλίου; Μας επέτρεψαν οι «δημοκράτες» του ΣΥΡΙΖΑ να παρευρεθούμε στην εκδήλωσή τους;

Όχι απλώς ΔΕΝ επιτράπηκε η είσοδος σε ΚΑΝΕΝΑΝ μας, αλλά η περιοχή γύρω από το κτίριο που έλαβε χώρα η εκδήλωση αποκλείστηκε από περίπου 200 αστυνομικούς. Μεταξύ αυτών των αστυνομικών υπήρχαν και 3 διμοιρίες ΜΑΤ με τις κλούβες τους οι οποίες στήθηκαν έτσι ώστε να μην επιτραπεί η διέλευση των πολιτών (εδώ).

Οι ομιλητές αυτής της εκδήλωσης (Παπαδημούλης, Μουζάλας, Καλπάκης) αλλά και οι παρατρεχάμενοί τους (Καραγιαννίδης και ΣΙΑ) έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενοι από αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, λες και επρόκειτο για αρχηγούς κρατών επιπέδου Αμερικής ή Ρωσίας.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, σπαταλήθηκαν ένα κάρο λεφτά, για να γίνει μία ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ εκδήλωση μερικών συντρόφων οι οποίοι εισπράττουν καθημερινά ΦΟΥΜΟ από τον λαό και μυαλό δεν λένε να βάλουνε.

Απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές της εξουσίας, την οποία δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι θα χάσουν σε λίγο και από «ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ» θα τους μείνει μόνον το «ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

Ας επανέλθω όμως στην υπόσχεση του κ. Καραγιαννίδη, ότι θα μας επιτραπεί η είσοδος στην εκδήλωση. Όπως ανέφερα και πιό πάνω, ο κύριος αυτός μου είχε πει ότι: «Τέλος για δημοκρατία μη μιλάτε απέχετε πολύ από αυτήν. Παρά ταύτα φυσικά και μπορείτε να έρθετε στην εκδήλωση. Ξέρετε οι χώροι που συχνάζετε έχουν face control όχι οι δικοί μας».

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ.

Ο κ. Καραγιαννίδης ΔΕΝ τήρησε την υπόσχεση του. Μου απαγορεύτηκε η είσοδος.

Τελικά, η δημοκρατικότητα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ περιορίζεται στα λόγια. Περιορίζεται για παράδειγμα μόνον στα σχόλια του Facebook.

Στην πράξη εφαρμόζουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, την ΦΙΜΩΣΗ και τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των πολιτών.

Και κάτι ακόμα. Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής σχολίων στο προφίλ του κ. Καραγιαννίδη και ενώ σχολίαζα με επιχειρήματα χωρίς ύβρεις, αυτός με μπλοκάρισε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν τον διάλογο, δεν αντέχουν την συζήτηση, δεν αντέχουν ούτε καν να ακούσουν την άλλη άποψη.

Για αυτό τον λόγο τους χαρακτηρίζω «Κόκκινους Φασίστες».

Το «Προδότες» έχει να κάνει με το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Πως αλλιώς να αποκαλέσω αυτούς που ολοκλήρωσαν τη δουλειά των «Κομιτατζήδων»;

Να θυμίσω για πολλοστή φορά ότι οι δικοί μου χαρακτηρισμοί είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ και όχι ύβρεις.

Και μετά από όλα αυτά τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός «Αλήτες» και αυτός που τους τον προσάπτει είναι «ακροδεξιός». Ξεχνούν ότι στην εφημερίδα του κόμματός τους συνηθίζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Συγκεκριμένα σε άρθρο της εφημερίδας «Η Αυγή» στη 1 Αυγούστου 2018 με τίτλο «Πολιτική Αλητεία» αναφέρει ο «κόκκινος» αρθρογράφος: «Πολιτική αλητεία ονομάζεται, η ξεδιαντροπιά που υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες». Συμφωνώ σύντροφοι. Αυτό ακριβώς είναι η «πολιτική αλητεία» και «αλήτες» με την πολιτική έννοια είναι οι φορείς αυτής της αλητείας.

Όταν το λέτε εσείς για τους άλλους είστε «δημοκράτες».

Όταν το λένε οι άλλοι για εσάς είναι «ακροδεξιοί».

Γεγονός είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν μου επέτρεψαν να εισέλθω στην εκδήλωσή τους ώστε να κάνω την παρέμβασή μου. Επίσης όμως είναι γεγονός ότι αυτό που ήθελα να πω το είπα, έξω από τον χώρο της εκδήλωσής τους και μάλιστα στην κάμερα ώστε να το ακούσει όλος ο κόσμος (εδώ). Είπα λοιπόν, ότι σε διάλογο που είχα μαζί με τον κ. Καραγιαννίδη τον Δεκέμβριο του 2018, μου είχε αναφέρει ότι η ύπαρξη των τεσσάρων «Μακεδονιών» (του Αιγαίου, του Πιρίν κλπ) προβλέπεται από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Πήγα και εγώ έξω από τον χώρο της εκδήλωσής τους έχοντας μαζί μου αυτή τη συνθήκη και ήθελα να τους την καταθέσω. Τόσο κακό είναι;

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα ΨΕΜΑΤΑ. Στη Συνθήκη του Βουκουρεστίου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Την προδοσία που διέπραξαν να την αναλάβουν αποκλειστικά αυτοί και να μην την χρεώνουν σε διάφορες συνθήκες.

Τα ψέματα δεν θα τους σώσουν.

Και αν τολμούν ας αφήσουν αυτές τις κλειστές εκδηλώσεις όπου τους προστατεύει η αστυνομία και ας βγουν έξω στον κόσμο να περπατήσουν μέσα στον λαό. Τότε θα δούμε «πόσα απίδια βάνει ο σάκος».
Σύντροφοι... το ΦΟΥΜΟ στα μούτρα σας και σύντομα.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Επίσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Ανατ. Μακ. & Θράκης με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλή τον κ. Χρήστο Μέτιο.Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (31)

Χτύπημα «νοκ άουτ» στην «παραπαίουσα κυβέρνηση» το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Χτύπημα «νοκ άουτ» στην «παραπαίουσα κυβέρνηση» πριν από τις εθνικές εκλογές εκτιμά ο Γιώργος Κουμουτσάκος ότι θα είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. «Οι εκλογές έχουν κρίσιμη σημασία για την Ευρώπη, καθώς κρίνεται η κοινή μας πορεία από την επιρροή που θα έχουν οι λαϊκιστικές και ευρωφοβικές δυνάμεις», σημειώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής». «Επιπρόσθετα για τη χώρα μας, όμως, έχουν ξεκάθαρα δημοψηφισματικό χαρακτήρα, όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα είναι η απάντηση των πολιτών στη συστηματική κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ». Όσον αφορά στα εθνικά θέματα, ο κ. Κουμουτσάκος σχολιάζει ότι «δεσμεύσεις για μείζονα εθνικά ζητήματα, ελάχιστα πριν το τέλος της κυβερνητικής θητείας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».

Δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την 24-04-2019: Νέα Δημοκρατία 36,39 %, Σύριζα 24,92 %....

Στον ιστότοπο www.politico,eu της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιεύονται συνεχώς στοιχεία για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες διεξάγονται στις χώρες – μέλη. Για να προσπελάσετε τα στοιχεία για την Ελλάδα, ακολουθήστε τη διαδρομή: www.politico.eu ----> European Elections ----> GR, (eece).Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από συνδυασμό όλων των δημοσκοπήσεων, (δηλαδή και των γνωστών δημοσκοπήσεων της πλάκας από φιλοσυριζαίϊκες εταιρίες όπως η Palmos Analysis, η ALCO, η Kappa Research, η Rass, η Pro Rata, η Vox Pop Analysis κ.ά.) και ενημερώνονται τακτικά. Η τελευταία ενημέρωση είναι της 24-04-2019 και δίδει για τη Ελλάδα τα ακόλουθα ευρήματα: Νέα Δημοκρατία 36,39 % και 158 βουλευτές, Σύριζα 24,92 % και 74 βουλευτές, Χρυσή Αυγή 8,35 % και 25 βουλευτές, Κίνημα Αλλαγής 7,36 % και 22 βουλευτές και ΚΚΕ 6,9 % και 21 βουλευτές. Δηλαδή, η επόμενη Βουλή θα είναι πεντακομματική, η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη θα νικήσει τον Σύριζα με διαφoρά 11,47 %. Στην πραγματικότητα η Νέα Δημοκρατία προηγείται του Σύριζα με σημαντικά μεγαλύτερη διαφορά από το 11,47 % και θα εκλέξει σημαντικά περισσότερους βουλευτές από τους 158.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Χριστός Ανέστη!!!

Σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες και σε όλες τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ πατριώτισσες!!!

Τους απομένουν 28 ημέρες, 10 ώρες και 45 λεπτά.

Στις 19:00, της 26-05-2019. κλείνουν οι κάλπες των ευρωεκλογών και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πρώτων δημοσκοπήσεων εξόδου από τα εκλογικά τμήματα, (exit polls). Τους απομένουν 28 ημέρες, 10 ώρες και 45 λεπτά.

ΠΑΓΓΑΙΟΝ

Τί να σου πω και σένα. Με ποιον ασχολείσαι;

.

Κουράσατε με την αστειότητα για τον κόκκινο φασισμό.Δεν είναι φασισμός ο σύριζα.Ο φασισμός είναι η λύση στον σύριζα.

Αθανάσιος

Μα και σύ άνθρωπέ μου με τον Καραγιαννίδη συνομιλείς;

Ελι

Παιδιά ΤΈΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ (ΠΑΡΑ)ΛΟΓΙΚΗ

αγαπητε γιανη με το τουρκικο επιθετο

αγαπητε γιανη με το τουρκικο επιθετο. αφτα που γραφης για τον κοκινο-πρασινο-ροζ-κε-μπλε φασισμο, με αλα λογια για την φασιστικη δημοκρατια, ισχυουν για ολα τα καθεστωτα σε ολες τις εποχες. μεγα παραδιγμα η εφημεριδα που φιλοξενη αφτη την στιγμη το αρθρο σας. αν γραψη καπιος κε υποστηριζη τον τσιριζα, θα κοψουνε το αρθρο. τετια φασιστο-δημοκρατικα ξοανα. ποσες φορες μου κοψανε την γνωμη. ολα τα καθεστωτα στηριζοντε πανω στην φασιστικη βια των πρετωριανων. ας μην ηταντε τα ΜΑΤ κε θα εβλεπες ποσα φεγγαρια θα κρατουσε αφτη κε καθε αλη φασιστικη δημοκρατια // περνη καπιος την εξουσια με δηθεν δημοκρατικες διαδικασιες (ενω ο μισος κοσμος δεν πηγενη να ψηφιση) κε μετα κυβερνα ακρως φασιστικα (δινη μακεδονιες, φερνη σωρηδον τους λαθρομουσουλμανους κλπ κλπ, οτι γουσταρη).

En Sabah Nur

Το δικό σου επίθετο δεν ξέρω τί προέλευσης είναι, αλλά είμαι βέβαιος ότι είσαι αγράμματος και πανύβλακας. Ρε τί είναι τούτο με τους νεοέλληνες, όσο πιό στούρνος και τίποτας είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερο θράσος επιδεικνύει, όντας κάτοχος της μόνης αλήθειας. Ασε μας ρε μπούρδα.

Κόψτε την παραμύθα

Φασισμός με δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες στη συνταγματικά προσδιορισμένη λήξη κυβερνητικής θητείας δεν υπάρχει. Εντάξ ξεπλυμένοι σταλινοφιλελέδες μπαχαλάκηδες της εθνοσοσιαλ συνταγματικής βαλλίστρας με μπόλικο κρεμμύδι ?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία