Νέα Υόρκη: Η νύχτα έγινε... μπλε λόγω φωτιάς σε μετασχηματιστή - Εντυπωσιακές εικόνες από την Αστόρια

Νέα Υόρκη: Η νύχτα έγινε... μπλε λόγω φωτιάς σε μετασχηματιστή - Εντυπωσιακές εικόνες από την Αστόρια

Οργίασαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης με σενάρια ακόμα και για... εξωγήινους

foto-new-1
Ένα απόκοσμο μπλε χρώμα απέκτησε το βράδυ της Πέμπτης ο ουρανός της Νέας Υόρκης προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκου του «μεγάλου Μήλου» μέχρι να διακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία και την πυροσβεστική οι εντυπωσιακές εικόνες προκλήθηκαν από φωτιά σε μετασχηματιστή εργοστασίου ενέργειας της εταιρείας Con Ed στην Αστόρια.





Κλείσιμο
Ευτυχώς από την έκρηξη, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός με την εταιρεία να κάνει λόγο για «μικρή ηλεκτρική πυρκαγιά» προσθέτοντας ότι αναζητεί τα αίτιά της.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση συρμών του Μετρό αλλά και του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν.

Μέχρι βέβαια να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης οργίασαν στο Twitter καταθέτοντας τις δικές τους εκδοχές για το τι προκάλεσε το μπλε χρώμα στον ουρανό.

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ένταση των σεναρίων ακόμα και για εξωγήινους που προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «δεν είναι θέμα εξωγήινων».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης