Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν την ημερομηνία βάπτισης του πρίγκιπα Λούις

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν την ημερομηνία βάπτισης του πρίγκιπα Λούις

Στις 9 Ιουλίου θα βαπτιστεί ο δισεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι - Χθες ήρθε στον κόσμο το έβδομο δισέγγονο της 92χρονης βασίλισσας, ένα κοριτσάκι, που γέννησε η κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα Τιντάλ

screen-shot-2018-05-06-at-09-18-14-1525594726
Την βάπτιση του μόλις οκτώ εβδομάδων πρίγκιπα Λούις
ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Κένσιγκτον. Το τρίτο παιδί του
πρίγκιπα
Ουίλιαμ
Κλείσιμο
και της Κέιτ Μίντλετον
, που ήρθε στον κόσμο στις 23 Απριλίου, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Ηνωμένου Βασιλείου, θα βαπτιστεί στις 9 Ιουλίου από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο.



Η σχετική ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον αναφέρει: «
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η βάπτιση του πρίγκιπα Λούις θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι, στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Λούις θα βαπτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, αιδεσιμότατο Τζάστιν Ουέλμπι».



Στο ίδιο παρεκκλήσι με τον πρίγκιπα Λούις έχει βαπτιστεί και ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Γεώργιος ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ βαπτίστηκε στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ. Ο πρίγκιπας Λούις ή «Λουδοβίκος του Κέιμπριτζ», όπως επίσημα αποκαλείται, είναι πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου και με την γέννησή του «εκτόπισε» τον θείο του, πρίγκιπα Χάρι, στην έκτη θέση.

Ένα ακόμα βασιλικό μωρό γεννήθηκε την Τρίτη - Ποια είναι τα επτά δισέγγονα της βασίλισσας Ελισάβετ

Στο μεταξύ, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάθε λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη αφού χθες ήρθε στον κόσμο ένα νέο βασιλικό μωρό. Η Ζάρα Τιντάλ, κόρη της πριγκίπισσας Άννας, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, είναι το βαρύτερο μωρό στην βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας, αφού γεννήθηκε 4,2 κιλά.



Κατά την διάρκεια του τοκετού στο πλευρό της Ζάρα Τιντάλ, που είναι ολυμπιονίκης στην ιππασία, βρισκόταν ο σύζυγός της Μάικ Τιντάλ, πρώην πρωταθλητής του ράγκμπι. Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ έχει πλέον επτά δισέγγονα. Τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον οκτώ εβδομάδων πρίγκιπα Λούις, παιδιά του εγγονού της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Από την εγγονή της Ζάρα Τιντάλ έχει ήδη μια δισεγγονή, την 4χρονη Μία Γκρέις. Και από τον γιο της πριγκίπισσας Άννας, Πίτερ Φίλιπς, η βασίλισσα έχει δύο δισεγγονές, την 6χρονη Ίσλα και την 7χρονη Σαβάνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης