Κεντάκι: «Viral» 23χρονη Αμερικανίδα λόγω της «συλλογής» φωτογραφιών από τις 11 συλλήψεις της

Κεντάκι: «Viral» 23χρονη Αμερικανίδα λόγω της «συλλογής» φωτογραφιών από τις 11 συλλήψεις της

Η Ραγιάνα Μπελ Μπρικ είναι μόλις 23 χρονών, όμως έχει ήδη συλληφθεί πάνω από 10 φορές για σωρεία αδικημάτων, από κλοπή μέχρι απειλές τρομοκρατικής φύσης

mugshawty
Μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών, όμως μια νεαρή Αμερικανίδα έχει ήδη συλληφθεί πάνω από 10 φορές για σωρεία αδικημάτων, και μάλιστα δείχνει αρκετά... περήφανη γι' αυτό, αφού χαμογελά πλατιά στις περισσότερες από τις φωτογραφίες σήμανσης που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Ραγιάνα Μπελ Μπροκ από το Κεντάκι των ΗΠΑ έχει γίνει viral εξαιτίας της «συλλογής» φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο Instagram και τη δείχνουν να ποζάρει - τις περισσότερες φορές κεφάτη και χαλαρή - για τους αστυνομικούς μετά τις πολλαπλές συλλήψεις της.



Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες σήμανσης (τα λεγόμενα mug shots) της νεαρής κοπέλας, που στο παρελθόν φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, έγιναν διάσημες από τον λογαριασμό Mugshawty στο Instagram, που δημοσιεύει αυτού του είδους το υλικό.

Σύμφωνα με τη New York Post, το «χρονικό του χάους» ξεκίνησε για την Μπροκ από το 2018, τη χρονιά δηλαδή που συνελήφθη για πρώτη φορά για κλοπή σε ηλικία μόλις 18 ετών. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η 23χρονη συνελήφθη ξανά και ξανά για διάφορα αδικήματα, που περιλαμβάνουν κλοπή οχημάτων, κλοπή τέιζερ από περιπολικό, απειλές τρομοκρατικής φύσης και stalking.



Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της παράξενης «συλλογής» της η νεαρή Αμερικανίδα ποζάρει χαμογελώντας με την πορτοκαλί στολή των φυλακών. Ωστόσο η αγαπημένη της σύλληψη - όπως παραδέχτηκε η ίδια σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Mugshawty - ήταν εκείνη στο Στάνφορντ του Κεντάκι, όταν της πέρασαν χειροπέδες επειδή έκλεψε και τράκαρε ένα αμάξι, προτού το επιστρέψει κοντά στη φοιτητική εστία όπου διέμενε.

Οι αναρτήσεις των φωτογραφιών της Μπροκ είχε ως αποτέλεσμα η όμορφη Αμερικανίδα να αποκτήσει αρκετούς φαν, που διψούν να μάθουν λεπτομέρειες για τα «κατορθώματά» της και ζητούν επίμονα περισσότερες πληροφορίες στα social media. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί σχολιαστές που «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» επισημαίνοντας ότι η προβληματική συμπεριφορά της κοπέλας μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις για την ίδια και τους γύρω της.

raya


Η Μπροκ πάντως φαίνεται να απολαμβάνει την ξαφνική φήμη που απέκτησε, όπως δείχνουν τα σχόλιά της κάτω από τις αναρτήσεις που την αφορούν. «Γεια σας, εγώ είμαι πάλι! Στ' αλήθεια χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ» γράφει η 23χρονη κάτω από ένα post με φωτογραφία της.

Παρά το ταραχώδες παρελθόν της «βασίλισσας του χάους» (όπως είναι το παρατσούκλι της στα social media), η Μπροκ δείχνει πάντως να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σύμφωνα με την Daily Mail, στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς δημοσιεύει ενθαρρυντικές φράσεις για την πίστη στον θεό και ευχαριστεί δημόσια έναν καλό της φίλο ονόματι Μπέρναρντ Χόσκινς, ο οποίος τη βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της και την έσωσε από το να ζει στους δρόμους.

mugshots_in__1_
mugshots_in__2_
mugshots_in__3_
mugshots_in__4_
mugshots_in__5_
mugshots_in__6_
mugshots_in__7_
mugshots_in__8_
mugshots_in__9_
mugshots_in__10_



Ειδήσεις σήμερα

Το Χίλτον αφηγείται την ιστορία του με φωτογραφικά ντοκουμέντα - Το ένδοξο παρελθόν και η επόμενη μέρα

Αποχαιρετούν στα social media τον 33χρονο που σκοτώθηκε από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Βίντεο: Τα δάκρυα Βρετανίδας μετά τη φωτιά στη Ρόδο - «Ευχαριστώ τον Έλληνα ήρωα που μας έσωσε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης