Τζέρεμι Μικς: «Ο πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο» κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη ζάπλουτη αγαπημένη του!

Τζέρεμι Μικς: «Ο πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο» κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη ζάπλουτη αγαπημένη του!

Ο άλλοτε «πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο» έστειλε μήνυμα... λατρείας στην σύντροφό του και μητέρα του γιου τους, Κλόε Γκριν, για τα γενέθλιά της - Πρόκειται για την κόρη του δισεκατομμυριούχου σερ Φίλιπ Γκριν

katadikos_main
Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Κλόε Γκριν, έκανε ο Τζέρεμι Μικς, ο άνθρωπος που έγινε πριν από μερικά χρόνια γνωστός, ως «ο πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο».

Όλα ξεκίνησαν, όταν η φωτογραφία του στις φυλακές είχε δημοσιευθεί στον Τύπο και, από εκεί, μέσα των social media, «ταξίδεψε» σε όλο τον κόσμο, με τις γυναίκες -και όχι μόνο- να αποφαίνονται ότι πρόκειται για τον πιο σέξι άντρα κατάδικο όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο.

View this post on Instagram

Layering it in my @fashionnovamen

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on


O Τζέρεμι Μικς είχε καταδικαστεί ως μέλος επικίνδυνης συμμορίας για οπλοκατοχή και ληστείες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, πριν ολοκληρώσει την ποινή φυλάκισής του, λόγω καλής διαγωγής. Από τότε και μέχρι σήμερα, η ζωή του θυμίζει ένα... χολιγουντιανό «παραμύθι». Εργάζεται ως ακριβοπληρωμένο μοντέλο, «γοητεύοντας» τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ. Για εκείνον, όμως, ο έρωτας απαντά στο όνομα της Κλόε Γκριν -πρόκειται για την κόρη του δισεκατομμυριούχου σερ Φίλιπ Γκριν, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του διάσημου «Top Shop».

View this post on Instagram

My Rocc @chloegreen5

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on



Ο έρωτάς τους μεγάλος και επισφραγίστηκε πέρυσι τον Μάιο, με την γέννηση του γιου τους, ενώ τον περασμένο Αύγουστο απόλαυσαν και τις διακοπές τους στη Μύκονο. Σήμερα, η Κλόε έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της, της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση. «Xρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου. Είσαι το πιο εκπληκτικό άτομο που γνώρισα ποτέ και είμαι ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι το μοναδικό πρόσωπο στη γη που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Είσαι μια υπέροχη μαμά και θα σε αγαπάω για πάντα» έγραψε για την αγαπημένη του στο Instagram.

Αν μη τι άλλο, ο Τζέρεμι Μικς έχει... «λεφτά» αισθήματα!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης