Ιταλία: «Υπερφίαλη και αλαζόνα» χαρακτήριζε ο Μπερλουσκόνι τη Μελόνι - Οι σημειώσεις που τον «έκαψαν», σύμφωνα με τον Τύπο

Ιταλία: «Υπερφίαλη και αλαζόνα» χαρακτήριζε ο Μπερλουσκόνι τη Μελόνι - Οι σημειώσεις που τον «έκαψαν», σύμφωνα με τον Τύπο

Θέση πήρε και ο νέος πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας, ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα

berlusconi-meloni
Νέα ένταση έχει προκύψει στο εσωτερικό της συντηρητικής συμμαχίας στην Ιταλία, με αφορμή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τη χθεσινή συνεδρίαση της Γερουσίας την οποία δημοσιεύει σήμερα, μεταξύ των άλλων, και η εφημερίδα Corriere della Sera, σε σημειώσεις σε χαρτί που βρισκόταν πάνω στο έδρανο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι χαρακτηρίζεται «υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας».

berlusconi


Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, το χαρτί αυτό τοποθετήθηκε πάνω στο έδρανο μετά την άρνηση της Μελόνι να δεχθεί το αίτημα του «μίστερ τιβί» για υπουργοποίηση της στενής του συνεργάτιδας, της Λίτσια Ροντζούλι. Στο ίδιο σημείωμα, αναφέρεται: «Η Τζόρτζια δεν είναι πρόθυμη να δεχθεί αλλαγές, δεν γίνεται να συμφωνήσεις μαζί της».

Ο νέος πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας, ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, αναφέρθηκε στο όλο θέμα και σε σχετική του δήλωση τόνισε: «πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι θα έπρεπε να δηλώσει ότι πρόκειται για αναληθή είδηση, κάτι για το οποίο είμαι σχεδόν βέβαιος».

Ειδήσεις σήμερα: 

Βιασμός 12χρονης: Άλλους τέσσερις άνδρες έχει κατονομάσει η ανήλικη - «Μου έδιναν 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο»

Αποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η... παραίτηση δεν ήταν στο λεξιλόγιο του - Από τα μετάλλια στην πολιτική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης