Για «φρικτές εικόνες από την Ουκρανία» που θυμίζουν τη Σρεμπρένιτσα έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας Γκρέλιτς Ράντμαν προσερχόμενος στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών στο Λουξεμβούργο.
«Χρειάζεται κατάλληλη έρευνα για εγκλήματα πολέμου και αυτοί που είναι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν», ανέφερε ο Ράντμαν και προσέθεσε ότι υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Καρίμ Χαν στον οποίο εκφράστηκε η πλήρης στήριξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Όπως ανέφερε τέλος, οι υπουργοί θα συζητήσουν επιπλέον κυρώσεις κατά της Ρωσίας, πρόσθετη βοήθεια στην Ουκρανία αλλά και τον αντίκτυπο του πολέμου στην οικονομία, συμπεριλαμβανομένου του διατροφικού εφοδιασμού.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.