Κορωνοϊός - Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω πρόσβαση σε μπασκέτα - Κάνω ποδήλατο και σηκώνω βάρη για να είμαι σε φόρμα»

Κορωνοϊός - Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω πρόσβαση σε μπασκέτα - Κάνω ποδήλατο και σηκώνω βάρη για να είμαι σε φόρμα»

Η πανδημία του κορωνοϊού κρατά μακριά τον Γιάννη από τις μπασκέτες σε αντίθεση με άλλους σταρ του NBA που διαθέτουν γήπεδα μέσα στα σπίτια τους

freak
Η πανδημία του κορωνοϊού στέρησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την πρόσβαση στις μπασκέτες και όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε αμερικανούς δημοσιογράφους με τους οποίους συνομίλησε για την περίοδο του εγκλεισμού, προσπαθεί να παραμείνει σε φόρμα κάνοντας ποδήλατο και σηκώνοντας βάρη.

Μιλώντας σε conference call με δημοσιογράφους στις ΗΠΑ, ο «Greek Freak» τόνισε πως δεν έχει γήπεδο μπάσκετ στο σπίτι του –όπως έχουν άλλοι παίκτες του ΝΒΑ- με αποτέλεσμα να κάνει μόνο τη γυμναστική που του δίνουν οι Μπακς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που παρέχουν τα «Ελάφια» στους παίκτες τους, αναφέροντας πως «…έχουν μια εταιρία catering που μας φέρνει φαγητό, σε εμάς και τις οικογένειες μας».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Δεν έχω πρόσβαση σε κάποια μπασκέτα. Πολλοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, όμως εγώ προς το παρόν συμβιβάζομαι με άλλου είδους γυμναστική. Κάνω ποδήλατο, σηκώνω βάρη και προσπαθώ να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση, χωρίς όμως να παίζω μπάσκετ.

Οι γυμναστές μας δίνουν προγράμματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι και μας στέλνουν και φαγητό. Έχουν μια συγκεκριμένη εταιρεία που μας προμηθεύει με φαγητό. Αυτό είναι όλο. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, να κάνουμε τη γυμναστική μας, να φροντίσουμε το σώμα μας και αυτό είναι όλο.

Το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου είναι σπουδαίο. Δεν μας συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο στη διάρκεια της σεζόν, στο τέλος της ημέρας όμως ξέρω ότι σε όλους μας έχει λείψει το μπάσκετ».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στους 57.474 οι νεκροί από την πανδημία

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Γιατρός εξηγεί πόσο εύκολα μεταδίδεται η νόσος - Βίντεο

Σταϊκούρας: Επανάληψη των μέτρων στήριξης προς επιχειρήσεις και εργαζόμενους τον Μάιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης