Εμπαπέ: Καταγγέλλει απάτη στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Εμπαπέ: Καταγγέλλει απάτη στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Την νομική οδό ακολουθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος καταγγέλει μία σειρά από ιστοσελίδες συναλλαγών κρυπτονομίσματος, που χρησιμοποίησαν χωρίς τη συγκατάθεσή του την εικόνα και το όνομα του σε διαφημίσεις του «σκοτεινού διαδικτύου»

ΕΜΠΑΠΕ
Σε μπελάδες βρέθηκε ξαφνικά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αντιλήφθηκε πώς η εικόνα και το όνομά του εμφανίζονταν σε ιστοσελίδες του λεγόμενου «dark web», που διαφήμιζαν συναλλαγές κρυπτονομίσματος (bitcoin).

Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε αυτές τις διαφημίσεις παρότρυνε τον κόσμο να επενδύει τα χρήματά του και υποσχόταν στον χρήστη ότι θα γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε 2-3 μήνες.

Αμέσως, ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του κατήγγειλαν την παράνομη δράση στην αστυνομία, σε ακόμη μια περίπτωση διαδικτυακής απάτης που υφίσταται ο 21χρονος, καθώς τον περασμένο Απρίλιο του είχαν χακάρει το προφίλ του στο twitter και πάλι με σκοπούς προώθησης παράνομου υλικού.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα η κοινότητα Φούστανη - Απαγορεύονται οι πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων

Κορωνοϊός: 50 νεκροί - 81 νέα κρούσματα - 1.415 συνολικά - 90 διασωληνωμένοι


Kορωνοϊός: Έως και 8 μέτρα μπορεί να «ταξιδέψει» ο ιός, προειδοποιεί καθηγήτρια του ΜΙΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης