Μπορεί να μην ζει πλέον στην Ελλάδα, αλλά ο Φερνάντο Σάντος δεν την ξεχνάει ποτέ και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει. Αυτές τις δύσκολες ώρες με την κατάσταση που βιώνει και η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας, ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους Έλληνες.
«Φροντίστε τους φίλους σας, είμαστε μαζί. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά. Ο Θεός μας προστατεύει όλους», έγραψε στα ελληνικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.