Premier League: Σε απολογία ο Μπερνάντο Σίλβα για το... τιτίβισμα στον Μεντί

Premier League: Σε απολογία ο Μπερνάντο Σίλβα για το... τιτίβισμα στον Μεντί

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας κάλεσε τελικά σε απολογία τον Μπερνάντο Σίλβα  της Μάντσεστερ Σίτι με την κατηγορία της απρεπούς συμπεριφοράς για το tweet στον συμπαίκτη του

Sil_mendy
Το... black humor στην ποδοσφαιρική Αγγλία είναι επικίνδυνο κι ο Μπερνάρντο Σίλβα το κατάλαβε για τα καλά, καθώς κλήθηκε σε απολογία από την αγγλική ομοσπονδία, εξαιτίας του tweet που έκανε με αποδέκτη τον φίλο και συμπαίκτη του στην Σίτι Μπεντζαμίν Μεντί (ήταν συμπαίκτες και στη Μονακό).

Ο Σίλβα δίκην αστεϊσμού ανέβασε μια φωτογραφία από την συσκευασία ενός δημοφιλούς γλυκού σε Ισπανία, Πορτογαλία, στην οποία απεικονίζεται ένα μαύρο παιδάκι και το παρομοίασε με τον Μεντί.

Η κίνηση του θεωρήθηκε ότι παραβιάζει τους κανόνες της FA καθώς περιλαμβάνει ρητή αναφορά στο χρώμα κάποιου αθλητή και παρόλο που το ποστάρισμα κατέβηκε (με τον Σίλβα να δηλώνει «Στις μέρες μας δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα αστείο σε ένα φίλο σου» δεν γλίτωσε την κλήση σε απολογία.

Ο Σίλβα με επιστολή του έχει ήδη ζητήσει συγνώμη αν με τα όσα έγραψε στα social media προσέβαλε τον οποιονδήποπτε, ενώ στο πλευρό του έχει σταθεί όλη η Σίτι και πρώτος ο Μεντί ο οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν καμία περίπτωση δεν θεώρησε προσβλητικό ή ρατσιστικό το tweet του φίλου του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης