Κυριακοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Για τους αθλητές είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα – Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και αγάπη

Κυριακοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Για τους αθλητές είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα – Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και αγάπη

«Μας άρεσε πολύ το ένα – δύο που έγινε, ελπίζω να το ξανακάνουμε»,  ανέφερε μιλώντας για την κατάκτηση του χρυσού από την Κατερίνα Στεφανίδη  

kis
Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, μίλησε στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Αντύπα η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Αναφερόμενη στην Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Νικόλ Κυριακοπούλου, είπε «εγώ με την Κατερίνα έχω συναγωνιστεί πολλές φορές. Για εμάς είναι συνηθισμένο να αγωνιζόμαστε μαζί. Είναι πολύ ωραίο, μας άρεσε πολύ το ένα – δύο που έγινε, ελπίζω να το ξανακάνουμε. Όλες οι αθλήτριες στο επί κοντώ, είναι πολύ καλά κορίτσια».



«Για τους αθλητές είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε αναφερόμενη στην καθημερινότητά τους και στην στήριξη από το κράτος. «Αυτοί που μας έχουν στηρίξει, είναι οι χορηγοί και η ομοσπονδία», σημείωσε.

Στέλνοντας ένα μήνυμα, σε όλους τους νέους ανθρώπου που κάνουν πρωταθλητισμό, ή θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, τόνισε ότι θέλει, «υπομονή, επιμονή και αγάπη».

Κλείσιμο
«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που με έχουν στηρίξει», ανέφερε και είπε ένα ακόμα ευχαριστώ, στον κόσμο που ήταν δίπλα της, στην οικογένειά της στον άντρα της και στην ομοσπονδία.

Δεν ξέχασε βέβαια και όλους εκείνους που πέρασαν δύσκολα από τις πυρκαγιές, στους οποίους αφιέρωσε την νίκη της.

«Η κόρη μου, την κοιτάω στα μάτια και λιώνω και μου δίνει δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ», ανέφερε, ενώ μιλώντας για το πως είναι η καθημερινότητά της, είπε «ξυπνάω το πρωί, ταΐζω την μικρή, πάω προπόνηση για 2 με 2,5 ώρες, επιστρέφω στο σπίτι και είμαι με την μικρή, το απόγευμα έχω πάλι προπόνηση 2 με 2,5 ώρες... μετά γυρίζω σπίτι και είμαι με τη μικρή».

Αναφερόμενη στα όσα συζητούνται για την Βούλα Παπαχρήστου και τις αντιδράσεις για παλιότερη ανάρτησή της στο Twitter και το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος αντέδρασε στα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού προς την αθλήτρια, η Νικόλ Κυριακοπούλου σχολίασε «τα έχει πει η Βούλα μια χαρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης