Η κόρη της Λένια ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο αφιέρωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.
Λίγα λεπτά μετά τον διπλό θρίαμβο το βράδυ της Πέμπτης καθώς στο ίδιο αγώνισμα η Ελλάδα έκανε το «1-2» με την Κατερίνα Στεφανίδου και τη Νικόλ Κυριακοπούλου, η ασημένια πρωταθλήτρια έγραψε στο twitter:
«Λενια η μαμά πήρε ΜΕΤΆΛΛΙΟ!!»
Η Νικόλ Κυριακοπούλου έγινε μητέρα το 2017 και γι' αυτό πέρσι απείχε από τους αγώνες υποσχόμενη, όμως, ότι θα επιστρέψει δριμύτερη - όπως και έγινε - το 2018.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.