Σύμφωνα με το SPORT24 o Eρυθρός Αστέρας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον Σέρβο μπασκετμπολίστα προκειμένου να τον ντύσει και πάλι στα ερυθρόλευκα.
Ο Μίτσιτς που έπαιξε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα αλλά και στην ομάδα ανδρών τη σεζόν 2015-16 δεν έχει μάθει ακόμα τι σκοπεύουν να κάνουν μαζί του οι Σανς (θα γίνει γνωστό στις 29/6).
Ενώ ακόμα δεν ξέρουμε εάν επιστρέψει στη Euroleague την οποία έχει κατακτήσει 2 φορές με την Εφές του Αταμάν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ, η Χαποέλ Τελ Αβίβ παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.