Μετά τη νίκη-θρίλερ επί της Φενέρ, ο
Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ματς με άλλη μια τουρκική ομάδα. Οι πράσινοι υποδέχονται σήμερα (21:15) την Εφές στο ΟΑΚΑ και ψάχνουν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα. H ομάδα του Αταμάν είναι 4η με ρεκόρ 15-10, ενώ το σύνολο του Μπάνκι βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 12-13.
Ο Μήτογλου τόνισε πως: «η ομάδα είναι πάνω απ' όλα και βρίσκεται αυτή την στιγμή με αυτές τις επιλογές», ενώ ο Αταμάν παραδέχθηκε ότι: «ο Σλούκας έχει δείξει τον χαρακτήρα του σε πολλά μεγάλα παιχνίδια».
Ο Μπάνκι τόνισε πως δεν θα αγωνιστεί ο Λάρκιν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γιλμάζ ανέφερε ότι: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αν επαναλάβουμε ό,τι κάναμε με την Ρεάλ».
Από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει παρελθόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Eκτός παραμένουν οι Λεσόρ, Γιούρτσεβεν και Γκριγκόνις.
Οι πράσινοι είναι δεύτεροι σε αμυντικά ριμπάουντ, πέμπτοι σε πόντους στη διοργάνωση, πέμπτοι σε κλεψίματα και δεύτεροι στο PIR. H Εφές είναι πέμπτη στα δίποντα και κορυφαία ομάδα στα μπλοκ στη Euroleague.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης
Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 19:30
Ζάλγκιρις - Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας 20:00
Παναθηναϊκός - Εφές 21:15
Μπάγερν - Βιλερμπάν 21:30
Ειδήσεις σήμερα:
Εμίλια Πέρεζ»: Πώς το φαβορί των Όσκαρ κατέληξε σε... Βατερλώ
Σήμερα στο αυτόφωρο ο Χρήστος Μάστορας - Με τι ποινές είναι αντιμέτωπος
Τραγωδία με νεκρό αναβάτη μηχανής στην Καισαριανή - Δείτε βίντεο με τη στιγμή της σύγκρουσης με ΙΧ