Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 1:45 στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Ανακρέοντος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο με οδηγό μια 37χρονη ήταν σταματημένο στο φανάρι της οδού Ανακρέοντος ενώ μια μηχανή ανέβαινε την Εθνικής Αντιστάσεως. Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο ξεκινά από το φανάρι με χαμηλή ταχύτητα με τη μηχανή να πέφτει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.
Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της σύγκρουσης
Η γυναίκα οδηγός, η οποία, επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.
Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, θα διερευνήσουν αν κάποιος από τους δύο, η οδηγός ή ο αναβάτης, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.