Μόντε Κάρλο Masters: Χωρίς να ιδρώσει ο Τσιτσιπάς πέρασε στον 2ο γύρο

Μόντε Κάρλο Masters: Χωρίς να ιδρώσει ο Τσιτσιπάς πέρασε στον 2ο γύρο

Ο Λάσλο Τζέρε άντεξε ενάμιση σετ και μετά ο Σέρβος αποχώρησε λόγω τραυματισμού με τον Στέφαο Τσιτσιπά να παίρνει χωρίς κόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά

Tsitsipas
Στο Πριγκηπάτο ξεκίνησε η σεζόν στο χώμα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη επί του Λάσλο Τζέρε με τον Σέρβο να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού και να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0esotrjjeep)


Το ματς ξεκίνησε με σταθερότητα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος κράτησε τα σερβίς του για να βρεθεί με το προβάδισμα (2-1) στην αλλαγή πλευράς. Στο τέταρτο game ο Έλληνας πραγματοποίησε το πρώτο break, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια κάνοντας το hold για το 4-1. Ο Τζέρε δεν κατάφερε να κατευνάσει τον ρυθμό του Τσιτσιπάς, παίρνοντας αρκετά ρίσκα τα οποία τον ανάγκασαν σε αρκετά λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα για ένα ακόμη break (5-1).

Κλείσιμο
O Νο.12 τενίστας στον κόσμο με τις μπάλες στα χέρια, σέρβιρε για να κλείσει το πρώτο σετ, βλέποντας τον Σέρβο να κάνει μικρή αντεπίθεση και να μένει στο σετ με break (5-2), σβήνοτας δύο set point. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο game έκανε το 5-3, αλλά στο 9ο game ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το set point που του παρουσιάστηκε για να πάρει προβάδισμα στον αγώνα με 6-3.

Μετά το break ήρθε η εγκατάλειψη του Τζέρε
Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες ήταν αρκετά σταθεροί στο σερβίς τους. Ο πρώτος που απείλησε με break ήταν ο Λάσλο Τζέρε, με τον Σέρβο να φτάνει σε διπλό break point. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδείχθηκε πολύ σταθερός και έσβησε τα break points του Τζέρε για το 2-2.

Στο πέμπτο game ο Στέφανος ήταν κυριαρχικός και με δύο λάθη του Σέρβου κατάφερε να πάρει το break και το προβάδισμα στο σετ. Αυτό ήταν και το τελευταίο game του ματς, καθώς πριν σερβίρει ο Έλληνας ο Λάσλο Τζέρε εγκατέλειψε λόγω του τραυματισμού, με το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο να πηγαίνει στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζάρι - Ετσεβερί, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Τρίτη (9/4).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0esk8gvfowp)


Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Τα έχω πενθήσει τα παιδιά μου, δύο χρόνια είμαι κλεισμένος στο σπίτι

«Ήταν μία πλάκα» λένε οι τρεις 15χρονοι - Ελεύθεροι μετά την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος συμμαθητή τους


Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την αθώωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης