Αρτέτα: Φεύγει από την Άρσεναλ και αναλαμβάνει τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, γράφουν οι Ισπανοί

Αρτέτα: Φεύγει από την Άρσεναλ και αναλαμβάνει τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, γράφουν οι Ισπανοί

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Ισπανός τεχνικός, έχει ήδη ενημερώσει την οικογένεια του, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου για την απόφασή του

arteta
Μετά τους Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι, που ανακοίνωσαν πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσουν από τους πάγκους της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, και ο Μίκελ Αρτέτα πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από την Αρσεναλ!

Αυτό αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα «Sport», η οποία μάλιστα υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός, έχει ήδη ενημερώσει την οικογένεια του, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου για την απόφασή του.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρτέρα αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της οποίας, Ζοάν Λαπόρτα, τον εκτιμά ιδιαίτερα και θεωρεί ότι είναι η ιδανική λύση.

Ο Αρτέτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019, αντικαθιστώντας τον Ουνάι Έμερι και έχει καθίσει στον πάγκο της σε 210 ματς, με 124 νίκες, 32 ισοπαλίες και 54 ήττες.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης