Στη σκιά του πένθους από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (14/08) από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Ζάγκρεμπ για το πρώτο ματς με αντίπαλο την Ντιναμό.
Πριν οι «κιτρινόμαυροι» αποχωρήσουν για το ταξίδι στην Κροατία, ο Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει και για την οικογένειά του!
Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: «Είμαστε πάντα έτοιμοι»
Ερωτηθείς για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων σημείωσε: «Όχι, όχι. Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.