Τσιτσιπάς για τις διακοπές του στο Αιγαίο: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό καλοκαίρι» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τσιτσιπάς για τις διακοπές του στο Αιγαίο: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό καλοκαίρι» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον ήλιο, το φαγητό και την θάλασσα της Ελλάδας

tsitsias_badosa
Τις ομορφιές της Ελλάδας διαφήμισε για άλλη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που έχει μόνιμη κατοικία το Μόντε Κάρλο επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες την χώρα του για να κάνει διακοπές με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Ο Τσιτσιπάς νοίκιασε ένα μεγάλο ιστιοοφόρο και μαζί με την Ισπανίδα τενίστρια ήταν ο αδελφός του Πέτρος και πολλοί φίλοι τους από 8 χώρες του κόσμου.



Κλείσιμο
Το ταξίδι τους είχε ως προορισμό την Ύδρα, τη Μήλο και άλλα νησιά του Αιγαίου και όπως γράφει στο Instagram ο Έλληνας τενίστας «οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου». Ο Τσιτσιπάς "ανέβασε" στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την κρουαζιέρα και έγραψε:

«Παρθένες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και φίλοι που σε κάνουν να πιστεύεις στη μαγεία.



Μέσα στο Αιγαίο, μια πραγματικά αξιοσημείωτη καλοκαιρινή περιπέτεια εκτυλίχθηκε με φίλους από περισσότερες από 8 διαφορετικές εθνικότητες. Πλέοντας στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας λιχουδιές, εξερευνώντας αρχαία εδάφη και μοιράζοντας γέλιο. Για μένα αυτό είναι το καλοκαίρι.

tsitsio_22
tsutso_2
tsitsiopas_1


Τα διαφορετικά υπόβαθρα μάς ένωσαν, τα τραγούδια των Coldplay έγιναν το soundtrack του δεσμού μας, αποκαλύπτοντας τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής που βρίσκονται στη φιλία και τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Καθώς ο ήλιος δύει, οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό καλοκαίρι! Ευχαριστώ οικογένεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας για την Νέα Αγχίαλο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις - Έρευνα και από τον εισαγγελέα

Κικίλιας για πυρκαγιές: Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν από ανθρώπινο χέρι ή εμπρησμό - Δείτε βίντεο

Όπισθεν Στίγκα μετά το «αντάρτικο» των βουλευτών του και τη στήριξη σε Κασιδιάρη - «Θα τα λύσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης