Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Διακοπές στην Ύδρα και live με απαντήσεις για σχέση, γάμο, οικογένεια!

Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Διακοπές στην Ύδρα και live με απαντήσεις για σχέση, γάμο, οικογένεια!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα απολαμβάνουν τις διακοπές και τον έρωτα τους στην Ύδρα και έκαναν live στο instagram εν πλω απαντώντας σε σχεδόν όλα όσα τους ρώτησαν οι θαυμαστές τους

Tsitsidosa1
Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Wimbledon, αφού παρακολούθησαν από κοντά την συναυλία του Χάρι Στάιλς στη Μαδρίτη, Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Ύδρα για ολιγοήμερες διακοπές.


Οι «Τσιτσιντόσα» φρόντισαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για το πού ακριβώς βρίσκονται, αλλά δεν έμειναν εκεί καθώς κατά τη διάρκεια της μίνι κρουαζιέρας που έκαναν, αποφάσισαν να ξεκινήσουν live στο instagram απαντώντας σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούσαν.


Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή με το ερωτευμένο ζευγάρι να προσπαθεί να ικανοποιήσει την περιέργεια του κόσμού, εκτός από... συγκεκριμένες περιπτώσεις.



Κλείσιμο
Κάποια στιγμή Στέφανος και Πάουλα ρωτήθηκαν αν ήταν φίλοι ποτέ κι αμφότεροι ξέσπασαν σε γέλια. «Δεν της έλεγα ούτε γεια...», είπε ο Στέφανος για να επιβεβαιώσει η Πάουλα


«Όλά αυτά μέχρι μια μέρα που άρχισα να τη χαιρετάω. Νόμιζε ότι ήμουν ο πιο αλαζονικός τύπος στη γη», συνέχισε ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε η Πάολα: «Σκεφτόμουν από μέσα μου τι έχει αυτός ο τύπος; Περνούσε κι ούτε καν με κοιτούσε»

Το γιατί συμπεριφερόταν έτσι το εξήγησε με χαμόγελο ο Τσιτσιπάς: «Σκεφτείτε πόσο νευρικός ήμουν και δεν της έλεγα ούτε καλημέρα. Τωρα όμως αυτές οι μέρες είναι παρελθόν. Της λέω γεια και τις δίνω λουλούδια».

Tsitsidosa2


Το ζευγάρι φαινόταν ότι είχε τρομερή διάθεση και όταν ρωτήθηκαν αν σκέφτονται να φτιάξουν ένα ταξιδιωτικό vlog, τρόλαραν τους πάντες... «Θα το κάνουμε σύντομα, είναι κάτι που το σχεδιάζουμε... Λατρεύουμε κι οι δύο τη φωτογραφία και το βίντεο. Φυσικά δεν είναι ο λόγος που είμαστε μαζί... Η αλήθεια είναι ότι το Netflix μας πληρώνει για να είμαστε μαζί και να προσποιούμαστε ότι είμαστε ζευγάρι. Όταν τελειώσει το σόου τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα υπάρχει»



Αμέσως μετά η Μπαντόσα ρωτήθηκε και για την περίφημη γκριμάτσα δυσφορίας προς τον Απόστολο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Στέφανου στο Λονδίνο με την ίδια να ευχαριστεί γιατί της το θύμισαν και να εξηγεί:

«Ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί θέλω να εξηγήσω τι έγινε... Πρώτα απ' όλα, αγαπώ τον πατέρα του, αγαπώ τον 'Απο'. Μόλις είχε ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν ο τρίτος πόντος νομίζω και απλά σκεφτόμουν τα δικά μου εκείνη τη στιγμή και κοίταξα προς τα εκεί. Και μετά από 5 λεπτά είχε γίνει viral από το πουθενά, ότι έριξα λοξή ματιά στον μπαμπά του, ενώ απλά ήταν το βλέμμα μου όταν σκέφτομαι».

Εκεί παρενέβη ο Τσιτσιπάς λέγοντας της ότι «πάντα θα καταγράφουν κάθε κίνηση σου», με την ίδια να χαμογελά και να συμπληρώνει: «Ναι, ναι αλλά έχουμε μια εξαιρετική σχέση όλοι μας... Οι οικογένειες Τσιτσιπά και Μπαντόσα» και να την διορθώνει ο Στέφανος λέγοντας «όχι, όχι η οικογένεια Τσιτσιντόσα».


Η Πάουλα δεν ξέρει πολλές λέξεις στα ελληνικά, αλλά όταν της ζητήθηκε να μιλήσει είπε αυτά που έπρεπε...



«Σ' αγαπώ, αγάπη, καλημέρα...»

Αρκετοί ήταν αυτοί που ρώτησαν για το πρώτο τους ραντεβού που έγινε στο Παρίσι.


«Ήταν εκπληκτικό αλλά ήμουν αγχωμένη», εκμυστηρεύθηκε η Πάουλα με τον Στέφανο να έχει λίγο διαφορετική άποψη. «Νευρικός ήμουν εγώ μέχρι να σε συναντήσω... Μόλις βρεθήκαμε όλο το άγχος έφυγε... Μιλούσαμε ατελείωτα και ήταν υπέροχα. Την επόμενη ξαναβρεθήκαμε και το 2ο ραντεβού ήταν ακόμη καλύτερο!»

Κατά τη διάρκεια του live ρωτήθηκαν για το πότε σκοπεύουν να παντρευτούν... Η Πάολα αμέσως έδειξε τα δάχτυλα της που ήταν χωρίς... δαχτυλίδι με τον Στέφανο να το βλέπει και να απαντά: «Δεν θέλω να κάνω spoiler. Δώστε λίγο χρόνο.



Ένα από τα ερτήματα που δεν απάντησαν ήταν αυτό που αφορούσε «το πιο τρελό πράμα που έχουν κάνει μαζί». «Ωχ, όχι! Αυτό θα το κρατήσουμε. Κάποια μέρα θα το πούμε, αλλά όχι τώρα», είπαν και ξέσπασαν σε γέλια.



Ο κοινός λογαριασμός ήταν μια ιδέα και των δυο γιατί «διασκεδάζουμε να μοιραζόμαστε πράγματα με τον κόσμο και να έχουμε όλο το υλικό εδώ...», με την Πάουλα και τον Στέφανο να δηλώνουν επίσης πόσο αγαπούν ο ένας την αδερφή του άλλου, ενώ εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στο live κι ο επίσημος λογαριασμός της WTA...

Η Πάουλα ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο προτέρημα αλλά και ελάττωμα του Στέφανου κι αφού αρχικά είπε ότι δεν είχε κανένα ελάττωμα υπό την πίεση του αγαπημένου της στάθηκε στην ανυπομονησία και την τελειομανία του. Μίλησε όμως για την μεγάλη του καρδιά και το πόσο νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους...

«Τώρα που είμαι τυχερή που τον γνώρισα, έχω μείνει έκπληκτη από το πόσο μεγάλη καρδιά έχει. Νοιάζεται σαν τρελός για τους δικούς του ανθρώπους και είναι γενναιόδωρος», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μειονέκτημα; Δεν έχει κάποιο... Ίσως είσαι λίγο ανυπόμονος... Δεν ξέρω αν είναι μειονέκτημα αλλά είσαι τελειομανής σε σημείο να γίνεσαι εμμονικός».

Κι όταν ο Στέφανος ρωτήθηκε αν του αρέσει η Πάουλα είπε: «Όχι απλά μου αρέσει... Την λατρεύω!»



Η Μπαντόσα ξεκαθάρισε ότι τον προτιμά με μακριά μαλλιά όπως είναι τώρα, ενώ στην ερώτηση 'παέγια ή μουσακά' το... εθνικό μας φαγητό έχασε καθώς κι οι δυο επέλεξαν παέγια

Αμφότεροι μίλησαν για τους καλύτερους φίλους τους στο tour, με την Μπαντόσα να δηλώνει ως αγαπημένο ελληνικό φαγητό «το τυλιχτό που έφαγα χθες» κι όταν διάβασε το μήνυμα στα ισπανικά από κάποια θαυμάστρια που εκδήλωσε την αγάπη της για τον Στέφανο πήρε το σοβαρό της ύφος και είπε: «Ο Στέφανος είναι δικός μου!»

















Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Λουτράκι - μαρτυρίες: «Ό,τι είχαμε το χάσαμε» καταγγέλλουν ότι άργησαν τα πυροσβεστικά

Φωτιά στον Κουβαρά: Ελεύθερος ο Ρουμάνος μετά την προσαγωγή - Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Μητσοτάκης για πυρκαγιές: Πρώτο μας μέλημα η ανθρώπινη ζωή, τάχιστα οι αποζημιώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης