Ολυμπιακός: Τα θετικά σημάδια για την παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες και τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Τα θετικά σημάδια για την παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες και τη νέα σεζόν

Ο Κολομβιανός διεθνής σταρ έχει ένα συμβόλαιο 1+1 στον Ολυμπιακό και υπάρχουν ήδη καλές ενδείξεις για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν

s1-olympiakos
Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης που αναμφίβολα κάνει τη διαφορά, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα τον ήθελε στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται αλλά και μεταδίδονται - και - στην Κολομβία έχει μπει μία καλή βάση συζήτησης ή εάν θέλετε προεργασίας για την παραμονή του Χάμες και την επόμενη χρονιά στο Λιμάνι.

Ο 31χρονος Χάμες έχει 8 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Ολυμπιακό φέτος. Είχε κλείσει στον πειραϊκό σύλλογο μένοντας ελεύθερος από την Αλ Ραγιάν. Μάλιστα για να τερματίσει το συμβόλαιό του εκεί (στην Αλ Ραγιάν) ο Χάμες Ροντρίγκες είχε δώσει ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1 - 2 | Highlights - Super League - 17/10/2022 | COSMOTE SPORT HD


Κλείσιμο
Και αυτό διότι ήθελε πώς και πώς να γυρίσει στην Ευρώπη. Ως προς τον Ολυμπιακό οι απολαβές του για έναν χρόνο αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, έχοντας και μπόνους στόχων στις 500 χιλιάδες ευρώ. Ο Χάμες πάντως αυτό το διάστημα βιώνει τη σημαντική απώλεια του πατριού του που του είχε σταθεί όσο λίγοι.

Γενικότερα στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα ο Χάμες δείχνει πως περνάει καλά. Έχει βγάλει δε και ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και φοβερή ποιότητα σε αρκετά παιχνίδια.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης