ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες παρέδωσε δώρο της στον Κριστιάνο Ρονάλντο

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες παρέδωσε δώρο της στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Άλβες πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή του στην εθνική Πορτογαλίας όπου δίνει μια φανέλα της ΑΕΚ, ένα κασκόλ και μια μακέτα της OPAP Arena στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ronaldo_Alves
Ο Πορτογάλος αθλητικής διευθυντής της «Ένωσης» επισκέφτηκε την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας και ανέβασε μία φωτογραφία του που ποζάρει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφότου του έχει δώσει τα δώρα του από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα μια φανέλα, ένα κασκόλ και μια μακέτα της OPAP Arena.



Ο Μπρούνο Άλβες θέλησε μέσω αυτού του ποστ να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας, τα μέλη της ομάδας και ιδιαίτερα τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος, που δέχθηκαν να τους επισκεφθεί.

Το ποστ του Μπρούνο Άλβες:
«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας που καλοδέχτηκαν και με έκαναν χαρούμενο γι' αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο για όλη την προσοχή, αλλά και που δέχθηκε το δώρο από την ομάδα μου την ΑΕΚ κι ευχαριστώ και τον Φερνάντο Σάντος και όλους τους παίκτες και το προσωπικό για το ζεστό καλωσόρισμά τους! Εμπρός Πορτογαλία, πάντα σε υποστηρίζω».


Ειδήσεις σήμερα

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης