Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του στο Mallorca Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το μονοπάτι του στο Mallorca Open το τελευταίο τουρνουά που θα παίξει πριν από το Wimbledon  - Ανοιχτός ο δρόμος έως τον τελικό για τον Έλληνα που είναι στο Νο2 πίσω από τον Μεντβέντεφ 

5571849
Το μονοπάτι του στο Mallorca Open που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο νησί της Ισπανίας έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας είναι στο Νο2 του ταμπλό πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και μπορεί να φτάσει έως τον τελικό πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon (27/6).

O Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο και εκεί θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Ιβάσκα-Ρουσουβουόρι. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπότικ Βαν ντε Ζάνσχουλπ και στα ημιτελικά τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ μπορεί να παίξει μόνο στον τελικό. Ο Ρώσος έχει στην πλευρά του τον Νικ Κύργιο με τον οποίο μπορεί να συγκρουστεί στον προημιτελικό.

Στα ημιτελικά, ενδέχεται να πέσει πάνω στον Ντένις Σαποβάλοφ, αν και ο Καναδός δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση.

ταμπ
Κλείσιμο


Ο Στέφανος θα παίξει και διπλά στη Μαγιόρκα, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο και θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer.



Ειδήσεις σήμερα:

«Θρίλερ» στον αυριανό β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Σκληρή μάχη για τον Μακρόν ενώ ο Μελανσόν καραδοκεί

Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκόπελο

Αυτός είναι ο 71χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης σε εκκλησία της Αλαμπάμα με τρεις νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης