Μεντί: Εμφάνιση για... Χρυσή Μπάλα από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι - Δείτε βίντεο

Μεντί: Εμφάνιση για... Χρυσή Μπάλα από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι - Δείτε βίντεο

Ενώ όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν μπήκε στις υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα, ο Έντου Μεντί έκανε άλλη μία μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι και κράτησε ξανά «το μηδέν»

mendy
Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της εξόδου της Τσέλσι στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ (0-1) αναδείχθηκε ο πρώτος Αφρικανός τερματοφύλακας που έχει στην τροπαιοθήκη του μετάλλιο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελώντας έτι μία φορά «Κέρβερο» για το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Η προσωπική επιλογή του Πετρ Τσεχ έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω, όμως κάθε αγωνιστική αποδεικνύει πως μπορεί να εκπλήξει ακόμη και τους συμπαίκτες του, με σύσσωμη την ομάδα να τον συγχαίρει για τη νέα τρομερή του εμφάνιση και να του αποδίδει τα εύσημα για το τρίποντο.

Και πώς να μην το κάνει, άλλωστε, όταν ο Σενεγαλέζος πορτέρο έκανε -μεταξύ άλλων- την παρακάτω επέμβαση σε σχεδόν εξ' επαφής ανάποδο ψαλίδι του Κρίστιαν Νόργκορ.

Με το νέο μηδέν παθητικό, ο Μεντί έχει φτάσει τις 20 ανέπαφες εστίες σε 38 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ! Απλώς απολαυστικός!

Η απίστευτη απόκρουση στο ψαλιδάκι:


Δείτε εκτεταμένα highlights από την εμφάνιση του πρώην γκολκίπερ της Ρεν στην έδρα της Μπρέντφορντ:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης