Champions League: Η απονομή της κούπας στην Τσέλσι και οι πανηγυρισμοί των Μπλε

Champions League: Η απονομή της κούπας στην Τσέλσι και οι πανηγυρισμοί των Μπλε

Η Τσέλσι πήγε κόντρα στο… ρεύμα, ο Τούχελ «κλείδωσε» τον Γκουανρτιόλα και επικρατώντας 1-0 της Σίτι με «χρυσό» σκόρερ τον Χάβερτς σήκωσε το δεύτερο Champions League της ιστορίας της

chelseacelebrationnn
Η Ευρώπη είναι μπλε! Η Τσέλσι ανέτρεψε τα προγνωστικά όπως το ’12 κόντρα στην Μπάγερν, επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον «Ντραγκάο» και σήκωσε το δεύτερο Champions League της ιστορίας της. Παρουσία σχεδόν 14.000 θεατών.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbq1ikrqnhsh-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbq1azqjimsx-sf)


«Χρυσός» σκόρερ ο Χάβερτς στο 42ο λεπτό για τους Λονδρέζους, που πλέον έχουν 2/3 σε τελικούς, φτάνοντας σε κατακτήσεις -μεταξύ άλλων- Γιουβέντους και Πόρτο.Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Τόμας Τούχελ μπλόκαρε με τη στρατηγική του τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που δεν κατάφερε να μπει στο κλειστό κλαμπ των προπονητών που έχουν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με παραπάνω από μια ομάδα. Πρώτος χαμένος τελικός για ton 50χρονο τεχνικό. Πικρό φινάλε στη Σίτι για τον Αγουέρο, καθώς φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Βαρκελώνη.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τους «Πολίτες» να είναι ανώτερο σχεδόν για μισή ώρα, αλλά η Τσέλσι ανέβηκε και εξαργύρωσε την ανωτερότητά της με το τέρμα του Αμερικανού. Σφιχτό το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η κυνική ομάδα των «μπλε» περίμενε τους πρωταθλητές Αγγλίας που δεν βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Τραγωδία στα Χανιά: Ψάχνουν το κινητό και τη ζακέτα της Ιωάννας

«Ελευθερία» με πρόσβαση στον εμβολιασμό για όλο τον ενήλικο πληθυσμό της χώρας - Αναλυτικά οι ηλικίες και τα εμβόλια

Δολοφονία Σολωμού: Πώς χάθηκε μια ζωή «με ένα νεύμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης