Οπαδοί της Γιουβέντους σε παίκτες: «Σας νοιάζουν μόνο τα social media»

Οπαδοί της Γιουβέντους σε παίκτες: «Σας νοιάζουν μόνο τα social media»

Εξαλλοι έγιναν οι οπαδοί της Γιουβέντους όταν έμαθαν ότι λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο, οι Ντιμπάλα, Αρτούρ, ΜακΚένι συμμετείχαν σε κορωνοπάρτι

juventysss
Πριν μερικές ημέρες οι Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ παραβίασαν τους κανόνες περί κορωνοϊού, διοργανώνοντας πάρτι την ίδια ώρα που η Γιουβέντους έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, αυτά των Μπονούτσι και Ντεμιράλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Αντρέα Πίρλο να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (03/04, 19:00). Προφανώς βέβαια επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους τους παρόντες, ενώ οι ΜακΚένι, Ντιμπάλα και Αρτούρ περιμένουν πλέον και την τιμωρία από τη Γιουβέντους, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για την συμπεριφορά των τριών παικτών.

Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» από την πλευρά τους δεν είδαν με καθόλου... καλό μάτι τα όσα συνέβησαν, γι' αυτό και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την συμπολίτισσα, κρέμασαν πανό έξω από το «Allianz Stadium», κατά των παικτών ζητώντας τους να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να αφήσουν στην άκρη τα υπόλοιπα.

«Σας ενδιαφέρουν μόνο τα social media, οι χορηγίες και τα εκατομμύρια σας. Επικεντρωθείτε στο ντέρμπι, Δείξτε επιτέλους τα αρχ@@ια σας!», είναι το μήνυμα το οποίο αναγράφεται στο σχετικό πανό.
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Ερέτρια - Συγκλονίζει ο γιος του χειριστή: «Βρήκαν τα λάστιχα του φορτηγού λιωμένα από το ρεύμα»

Ελεύθερες διαδημοτικές οι μετακινήσεις από σήμερα – Έτοιμο να σηκώσει ρολά το λιανεμπόριο

Με το «Γιαβούζ» στην ανατολική Μεσόγειο πάει στην Πενταμερή ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης