Στεφανίδη: «Δεν μπορούσα να περπατήσω τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό στο Ρίο»

Στεφανίδη: «Δεν μπορούσα να περπατήσω τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό στο Ρίο»

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016

Stefanidi
Πριν από τέσσερα χρόνια (19/8 για τη Βραζιλία, 20/8 για την Ελλάδα) η Κατερίνα Στεφανίδη κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που διεξήχθησαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Τέσσερα χρόνια μετά το "χρυσό" κορίτσι του ελληνικού στίβου "αποκάλυψε" μέσα από τα social media μια ιστορία από την πορεία της προς το βάθρο. Όταν λόγω ενοχλήσεων δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει αλλά έγινε καλά και θριάμβευσε.

«Θα σας πω μια ιστορία που έχουμε μοιραστεί δημόσια ελάχιστες φορές. Τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό του Ριο είχα ένα πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη μου. Τις δυο πρώτες από αυτές τις εβδομάδες πονούσα ακόμα και στο περπάτημα και τις ελάχιστες φορές που ένιωθα μια βελτίωση δοκίμαζα να τρέξω και ο πόνος επέστρεφε κατευθείαν.

Την βδομάδα πριν τον τελικό με την βοήθεια του και της χειροπράκτη μου καθώς και των φυσικοθεραπευτών της Ελληνικής και της Κυπριακής ομάδας κατάφερα να αισθανθώ καλύτερα και να κάνω πολύ λίγα άλματα τρεις μέρες πριν τον τελικό.

Με τα συναισθήματα πολύ ψηλά για πολλές μέρες κατάφερα να ξεπεράσω τα ύψη που χρειαζόμουν για να πετύχω τον στόχο μιας ζωής. Κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπει και γνωρίζει κάποιος», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλός διαιτητής θα σφυρίξει στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Κούμαν και επίσημα στην Μπαρτσελόνα - Πώς τον ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα» (βίντεο)

Χαμός στο Παρίσι για την πρόκριση της Παρί - Επεισόδια γιατί βγήκαν χωρίς μάσκες στους δρόμους (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης