Ψάχνουν ψήφους και στους Μουσουλμάνους της Αθήνας - Σπεύδουν στον Βοτανικό Γαβρόγλου και Σπίρτζης

4193295

Θα επισκεφθούν το Ισλαμικό Τέμενος που όμως δεν λειτουργεί ακόμα και θα συναντηθούν με τον πρώτο Ιμάμη της Αθήνας Μοχάμεντ Ζακί

Στην ψήφο των μειονοτήτων εστιάζει τώρα η κυβέρνηση που διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση στο Ισλαμικό Τέμενος στον Βοτανικό, χωρίς να έχει αποπερατωθεί το Τέμενος για να δοθεί στους μουσουλμάνους της Αθήνας.

Συγκεκριμένα επίσκεψη στο Ισλαμικό Τέμενος στο Βοτανικό έχει προγραμματίσει για αύριο ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Η επίσκεψη του κ. Γαβρόγλου, είναι για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου μαζί με άλλους υπουργούς της κυβέρνησης που έχουν κληθεί , όπως ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης τη δημοτική αρχή της πόλης και άλλους φορείς, δίνοντας προεκλογικό “άρωμα” στην αυριανή εκδήλωση. Στο τζαμί θα παραβρίσκεται και ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας Μοχάμεντ Ζακί.

Το τέμενος είναι σχεδόν έτοιμο να λειτουργήσει, καθώς απομένουν μόνο κάποια στοιχεία του εσωτερικού χώρου να αποκατασταθούν. Η ενημέρωση των υπουργών θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος , το οποίο ήδη έχει τοποθετηθεί.

Αρχικά πάντως το τέμενος ήταν να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα Μαΐου ενώ είχε συζητηθεί οτι στα εγκαίνια θα έδινε το «παρών» και ο πρωθυπουργός. Λόγω των ευρωεκλογών όμως το σχέδιο αναβλήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Αλή Αλ-Γιουνάνι

Ψευτοτζαμί

dimitri

Το Ραμαζάνι τελείωσε προχθές. Δεν είχαν καλέσει Πινόκιο + Γαβρό να φάνε Kabsa Madi, και να τους ευχηθούν Eid Mubarak και να συζητήσουν για ψηφαλάκια; Ουστ λίγες οι ημέρες σας.

Στα 4 ούλoι εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn

Eσύ που γoυστάρεις μουσoυλμάvoυς και λαθρoμεταvάστες να σε ληστεύoυν, vα σου βιάζoυν την αδερφή και την αvήλικη κόρη, να βλέπεις παvτού μπoύργκες στην γειτovιά σου, τράβα ψήφισε τον Koύλη και τον μαδoυρAλέξη που ovειρεύovται παγκoσμιoπoίηση παρέα με τους τριτoκοσμικoύς μάoυ μάoυ της Aσίας και της Aφρικής! Και μην ξεxάσεις να πεις στο κόμμα σου να φτιάξει ακόμη ένα τέμεvoς στην Aττική για να πρoσεύxovται τα τζιxάvτια!

στο πεζοδρόμιο είναι τα καλύτερα παιδιά....

Σαβούρες..... τελειώσατε 4 βδομάδες έμειναν, σκουπίδια πεταμένα στον δρόμο....

ουρκ

Ουδεμια Ελληνοποιηση σε μουσουλμανους. Κυριακο πεταξετους ολους εκτος Ελλαδος και τα συνορα κλειστα.

Λίβανος

Η συμμαχία αριστεράς-ισλάμ και προσφύγων κατέστρεψε τη χώρα κι ανάγκασε τους Χριστιαννούς να φύγουν.

Καληνύχτα Ελλάδα

Σε μια τετραετία ο συριζα έχει ελληνοποίησει κοντά 250 αλλοδαπους πολλοί εκ των οποίων και Πακιστανοί,με την πλειονότητα φυσικά να βρίσκεται στην Αθήνα,εμ πως βγήκε δεύτερος στις δημοτικές ο Ηλιόπουλος;

ΜΙΚ

Για μαγιά καλά είναι. Θα καλέσουν γυναικοξάδελφα και θα αυγατήσουν. Και να τα ψηφαλάκια. Βάρδα και μη δώσουμε ψήφο στους Έλληνες στο εξωτερικό και πάθουμε ζημιά.

...

Καλά θα κάνει το κράτος να κλείσει τα σύνορα και να σταματήσει τις ελληνοποιήσεις. Η Ελληνική κοινωνία είναι ήδη σαθρή και οι περισσότεροι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί δεν θα την βοηθήσουν, αντιθέτως θα της δώσουν το τελειωτικό χτύπημα ώστε να δούμε την πλήρη διάλυση τόσο του κράτους όσο και του Έθνους.

Καλά ο Σπρίντζης τι πάει να κάνει εκεί;

προσηλυτισμό; Είναι εκεί ο έχων και τούρκικο διαβατήριο Γαβρ -ογλάν που θα μιλήσει με λόγια της ψυχής του στα μεμέτια. Μετά θα πάει και ο θεοφοβούμενος Αλέξης να τους τάξει ουρί και αταξικό παράδεισο. Συμμετέχει εδώ και μέρες στο ραμαζάνι για να είναι έτοιμος στις στερήσεις τώρα που θα αφήσεις την καρέκλα.

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ

όταν ο κ. Βίτσας μίλησε στους Πακιστανούς, είχε το μεγαλύτερο πλήθος που έχει δει συριζαίος τα τελευταία χρόνια. Και όχι μόνο η αίθουσα ήταν γεμάτη, αλλά είχε παλμό και ένταση. Στον ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνουν αυτό που ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσουν δημόσια: οι διάφοροι πληθυσμοί έχουν κουλτούρα και κάθε κουλτούρα φέρνει μια σειρά πολιτικών συνεπειών. Οι ορδές των μουσουλμάνων εποίκων είναι πολύ πιο επιρρεπείς στο κράτος-αφέντη και τροφό. Σκεφτείτε μόνο πόσο διαφορετικό θα ήταν το πολιτικό κόστος της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν οι εκλογικοί κατάλογοι είχαν λιγότερους Ελληνες και περισσότερους Πακιστανούς.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης