Λοβέρδος για Γαβρόγλου: Η απάντηση του για τη θητεία που δεν υπηρέτησε είναι προκλητική

Λοβέρδος για Γαβρόγλου: Η απάντηση του για τη θητεία που δεν υπηρέτησε είναι προκλητική

Αντί απαντήσεων «φτάνει να θεωρεί νίκη για την Ελλάδα την ψήφιση από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του νόμου του αναχρονισμού, της οπισθοδρόμησης, της γραφειοκρατίας και της ανομίας» γράφει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 

Λοβέρδος για Γαβρόγλου:  Η απάντηση του για τη θητεία που δεν υπηρέτησε είναι προκλητική
Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος για τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου ότι είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές. 

Εντονότερες ήταν οι αντιδράσεις για την απάντηση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος δεν αναφέρει τίποτα για την «ταμπακιέρα» επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το δημοσίευμα.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δήλωση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος χαρακτηρίζει «προκλητική» την απάντηση του κ. Γαβρόγλου. 
Κλείσιμο

Η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου: 

«Δεν είχαμε σκοπό να εκδώσουμε ανακοίνωση για την περίπτωση του κ. Γαβρόγλου. Είμαστε, άλλωστε, συνηθισμένοι από τους ανθρώπους ενός συγκεκριμένου χώρου που συμβούλευαν κατά καιρούς όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, να μιλούν για κανόνες που αφορούν στους άλλους και όχι τους ίδιους. 

Αλλά η απάντηση του κ. Γαβρόγλου είναι προκλητική. Φτάνει μάλιστα να θεωρεί νίκη για την Ελλάδα την ψήφιση από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του νόμου του αναχρονισμού, της οπισθοδρόμησης, της γραφειοκρατίας και της ανομίας. 

Λίγη συστολή δεν βλάπτει.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης