O Γαβρόγλου δεν υπηρέτησε τη σημαία

O Γαβρόγλου  δεν υπηρέτησε τη σημαία

«Στρατό δεν πάνε μόνο οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι», δήλωνε τη Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, ενώ ο ίδιος είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές

Ο Κώστας Γαβρόγλου
δείχνει να μην κατανοεί τον σεβασμό των Ελλήνων στη σημαία διότι ο ίδιος δεν χαιρέτισε ποτέ την ελληνική σημαία υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία. Oπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για την απόφασή του να καταργήσει την αριστεία ως κριτήριο επιλογής του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία, απέφυγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία όταν πήρε την ελληνική ιθαγένεια και κάνοντας χρήση του νόμου την εξαγόρασε εν έτει 1971 πληρώνοντας 3.200 δραχμές!

Παρότι υπήρξε τέκνο της ελληνικής Διασποράς που παραδοσιακά γαλουχεί τα παιδιά της με σεβασμό απέναντι στα σύμβολα της πατρίδας, ο Κώστας Γαβρόγλου όταν έφτασε σε ηλικία 24 ετών και κλήθηκε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό για μια θητεία μόλις οκτώ μηνών, προτίμησε να την εξαγοράσει για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, χωρίς να αφιερώσει ούτε αυτό το μικρό κομμάτι της ζωής του για να ανταποκριθεί σε μια βασική του υποχρέωση απέναντι στη χώρα που τον αποδέχθηκε στην κοινωνία της. Πιθανώς έτσι να μπορεί να εξηγήσει κανείς την πολιτική που έχει ακολουθήσει από τον Νοέμβριο, οπότε ανέλαβε το κυβερνητικό  χαρτοφυλάκιο, καταργώντας διαδοχικά μερικούς από τους ηθικούς πυλώνες που διαπλάθουν τον χαρακτήρα των Ελλήνων στα πρώτα βήματα της εκπαίδευσής τους, όπως είναι η έπαρση της ελληνικής σημαίας στα δημοτικά σχολεία, η επιλογή των σημαιοφόρων και των παραστατών με κριτήριο τις βαθμολογικές τους επιδόσεις, αλλά και η διαγωγή τους που, κατά τον υπουργό Παιδείας, δεν χρειάζεται πια να είναι κοσμιωτάτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣΧΟΛΙΑ (180)

Η βασιλεία του κομματοκοπροσκυλισμού

Για να αναλάβεις υπηρεσία εντός ΕΕ σε αξιόλογη θέση χρειάζεται να παρουσιάσεις άψογο βιογραφικό σημείωμα. Όχι μόνο προσόντα αλλά και αποδεδειγμένο άψογο χαρακτήρα. Εδώ έχουμε το αντίθετο. Τα κομματοκοπρόσκυλα που γκρέμισαν τις αξίες, την αξιοκρατία χωρίς προσόντα και βιογραφικό σημείωμα έφτασαν να υπηρετούν στα ανώτατα αξιώματα. Η βασιλεία του κομματοκοπροσκυλισμού κατευθύνει τα πάντα.

G.K

Τελικά... ό,τι και να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι(?) καταφέρνουν να προκαλούν το μένος της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού! Φαίνεται πως κατάλαβαν πλέον ότι είναι μειοψηφία και σου λέει...ας περισώσουμε από το εκλογικό σώμα τουλάχιστον ότι μπορούμε, για να μην πάει το ποσοστό μας κάτω του 3%!!!!!!!! Έτσι δεν είναι, αξύριστο κεφάλι?

Προς @

Οχι δεν ειμαι Τουρκαλω κατασκοπος ειμαι Ελληνας. Μου την δινουν στα νευρα οι Αθεοι Συριζαιοι.

αφου ειναι εναντιον

της σημαιας που τον δειχνει να ειναι κοντα σε τσολια μακρια και να μην καταθετει στεφανια. ανθελληνες και εχθροι της ελλαδας μακρια απο τα εθιμα των ελληνων. μονο στα τζαμια να πηγαινουν. οι συριζαιοι μακρια.

βρε @19:54

οριστε ? μηπως εισαι τουρκαλω κατασκοπος ?!

ΜΠΙΚΟΖ

Oι Γαβρό0γλου δεν υπηρέτησε την Ελληνικη σημαία................διοτι ειναι στην αναρχικη κλικα των συριζοναζι γκριζων λυκων του indymedia !

Ψάχνουμε επιχειρήσεις που έχουν πολύ σημαντικά πρ

Ψάχνουμε επιχειρήσεις που έχουν πολύ σημαντικά προγράμματα, και που είναι στην έρευνα του οικονομικού επενδυτή ιδιωτικός σε θέση να αμέσως τα προγράμματά τους. Εγκάρδια.

@κουφός...

Όμως ο Εθνάρχης Κων/ντίνος Καραμανλής, δεν κατήργησε την σημαία... Άντε γειά!!!

Κουφός

Ο εθνάρχης Καραμανλής που υπηρέτησε; Άντεγειαααά

ΓΙΩΡΓΗΣ

Γιατι δεν τον ρωταγες οταν ηταν ζωντανος και εκεινος θα σου εδιδε την πρεπουσα απαντηση με τον ξεχωριστο δικο του τροπο;Ο Εθναρχης δεν υπηρετησε απλως την Πατριδα, αλλα απο τις σταχτες και τα αποκαιδια που αφησαν πισω τους οι Συμμοριτες,οι Συριζανεληδες της εποχης του, εκεινος εχτισε ξανα το μεγαλειο της Πατριδας και την πλασαρε στις πρωτες θεσεις των πιο προοδευμενων Χωρων της Ευρωπης! Και αυτο δ ε ν τ ο π ε τ υ χ ε βεβαια μ ε κ λ η ρ ω σ η !

ΝΙΚΟΣ

Υπουργός παιδείας για το νέο και το σύγχρονο, ο παππούς. Που ζει ακόμα στον εμφύλιο και δεν τον ξεπερνάει με τίποτα.

Βενιαμίν Κοέν

Εμείς πάντως στηρίζουμε την (((αριστερά)))- κι όταν πέσει, θα στηρίξουμε την (((δεξιά))).

ΔΕΑ 205 σειρά

Κλασική τουρκική φάτσα ο Γιαβρόγλου και αφάνταρος... αλήθεια εσύ Κούλη που πήγες φαντάρος, γιατί κάτι παλιοσειρές σου λένε ότι δεν πάτησες στο στρατόπεδο στην Νέα Αγχίαλο?

Επί τουρκοκρατίας κοτζαμπάσηδες

Εκτός από τον Γαβρόγλου κλασική τούρκο φάτσα έχει και ο Καραμάν Αλής ο σουβλακοφάγος, του Ερντογάν ο Κουμπάρος,

ΝΙΚ

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-,ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,ΚΑΣΤΡΙΝΑΤΟ,ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΑΣ,ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΒΟΥΛΑΖΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ.

Κούληηηηηηη... τα ερκοντίσιον να είναι Siemens

@17:32: Βρε γαλάζιε μιζαδόρε 120 δις ευρώ ανέβασε το χρέος ο Καραμάν αλής ο σουβλακοφάγος μέσα σε μια πενταετία .... αυτός ο προδότης μας διέλυσε εντελώς.

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ολα τα τρολια τα αμερικανοστροφα δε χωνευετε τον Καραμανλη και την Ντορα, γιατι ηταν οι μονοι πολιτικοι, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη, που τολμησαν να αντιμιλησουν σε Αμερικανο Προεδρο, τον Μπους που ηθελε να βαλει τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με το ονομα Μακεδονια.Στην επακολουθησασα ψηφοφορια ο Καραμανλης με την Ντορα(υπουργος Εξωτερικων), κερδισαν τον Αμερικανο κατα κρατος, Ηταν και ο αγωγος, και που δεν τους προτιμησε ως προμηθευτες, και που εκανε ανοιγματα προς Ανατολας, και που γ ε ν ι κ α εδινε το κακο παραδειγμα και στους αλλους Ευρωπαιους, και γι αυτο επρεπε η Δεξια να πεσει και μακαρι ας ερχοτανε το ΠΑΣΟΚτου ΓΑΠ, η ο Συριζα του Τσιπρα, που ηταν ανθρωποι δικοι τους, απολυτα ελεγχομενοι Ετσι επεσε η Δεξια και αναρριχηθηκαν οι Συριζανεληδες, απο τους Αριστερους οι πιο διεφθαρμενοι!

ΣΩΤ.ΧΡ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Μ.ΠΟΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zoran-zaev_main01

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων - Δεν κατέληξαν σε καθολική συμφωνία - Νέο ραντεβού αύριο στις 12 με τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Σκόπια, VMRO-DPMNE, Χριστιάν Μικόσκι

4503458

Κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - Έκανε λόγο για ανιστόρητες και επικίνδυνες παραχωρήσεις, αναφερόμενη στα θέματα της εθνικότητας και της γλώσσας που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών

9
kotziaslavrof

Η Αθήνα απαντά  για τις απελάσεις: Η Ρωσία γνώριζε τι έπρατταν οι άνθρωποί της - «Οι σημερινές δηλώσεις της Εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας προς τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ - «Ανυπόστατοι» και «ανάξιοι σχολιασμού» οι ισχυρισμοί για πιέσεις τρίτων

47
4183484

Στην κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου έκαναν λόγο για πρωτοφανή απόφαση απόλυσης προέδρου συλλόγου εργαζομένων και υπαλλήλων με εντολή υπουργού

6
mitsotakis_main01

Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε πίσω του τα γένια τριών ημερών με τα οποία τον κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός - Η αγκαλιά με τον Μεϊμαράκη και το «στρίμωγμα» στον Καραμανλή

12