Ν. Μιχαλολιάκος: Ο Σαμαράς έχει την ευκαιρία να γίνει ο Λίνκολν της Ελλάδας

Ν. Μιχαλολιάκος: Ο Σαμαράς έχει την ευκαιρία να γίνει ο Λίνκολν της Ελλάδας

Υπό την προϋπόθεση ότι ο πρωθυπουργός θα διώξει όλους τους μετανάστες, όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής

Ν. Μιχαλολιάκος: Ο Σαμαράς έχει την ευκαιρία να γίνει ο Λίνκολν της Ελλάδας
Την ανάγκη να στηριχθούν οι αγρότες με έργα και όχι με λόγια και «μικροπαροχές» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες στα κόμματα και στο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» τον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήταν που έσωσε το έθνος πολλές φορές στο παρελθόν.

Κατηγόρησε επίσης τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζαν τους αγρότες σαν ψηφοφόρους, σαν «εκλογική πελατεία», όπως είπε χαρακτηριστικά, και όχι ως «ραχοκοκαλιά  του έθνους».

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν αφορά το Μνημόνιο, αλλά όλα τα χρόνια της παρουσίας της χώρας μας στην ΕΕ.
Κλείσιμο

«Το 1981 ήμασταν μια παραγωγική χώρα και συμφωνήσαμε τότε την ένταξή μας στην ΕΕ, συμφωνώντας να πάψει η χώρα να είναι παραγωγική» παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από χώρες πολύ λιγότερο ευνοημένες κλιματικά.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι, απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά, του είπε: «Έχετε την ευκαιρία να γίνεται ο Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας, διώχνοντας όλους τους παράνομους μετανάστες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης