Ραγκούσης καλύπτει Τσίπρα για το εξοχικό στο Σούνιο: Ο κιτρινισμός της ΝΔ είναι σαν τα μαλλιά του Τραμπ

Ραγκούσης καλύπτει Τσίπρα για το εξοχικό στο Σούνιο: Ο κιτρινισμός της ΝΔ είναι σαν τα μαλλιά του Τραμπ

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σας έδωσε στοιχεία που δεν έχει δώσει ο κ. Μητσοτάκης και αρχίσατε τα καλαμπούρια» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσφέροντας κάλυψη στον Αλέξη Τσίπρα για τη βίλα που νοικιάζει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο

ragkousis_123
Για «κιτρινισμό» πιο έντονο και από «τα μαλλιά του Τραμπ» κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γιάννης Ραγκούσης στη Βουλή επιχειρώντας να πάρει θέση για την υπόθεση της βίλας που ενοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο.

«Έχετε γίνει πιο κίτρινοι και από τα μαλλιά του Τράμπ. Πέσατε στο πιο χαμηλό επίπεδο με το σπίτι του κ. Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σας έδωσε στοιχεία που δεν έχει δώσει ο κ. Μητσοτάκης και αρχίσατε τα καλαμπούρια. Που είναι τα στοιχεία του κ. Μητσοτάκη για τα δικά του ακίνητα, για τα ενοίκια του και τις επισκευές του. Για τα δάνεια που έχει ο ίδιος και στελέχη της κυβέρνησης. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας να έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό και υπουργούς υπερχρεωμένους» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει «Δεν ήταν έτσι η ΝΔ. Να βάζει τα στελέχη της να κάνουν κριτική για το ενοίκιο του σπιτιού. Ούτε επί Σαμαρά δεν γινόταν αυτό. Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιον κιτρινισμό δεν έχει γνωρίσει η ΝΔ ούτε επί Κώστα Καραμανλή ούτε επί Σαμαρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες φωτογραφίες από το σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό - Ένας τραυματίας στο Κρατικό Νίκαιας

Αύριο οι ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο - Πότε ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα

Ερντογάν: Δεν μας ενδιαφέρουν οι κυρώσεις από την ΕΕ – Οι «τίμιοι ηγέτες» δεν τις θέλουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης