Ραγκούσης (ΘΕΜΑ 104,6): Η κυβέρνηση οδηγεί τους πολίτες σε απόγνωση με την ολιγωρία της

Ραγκούσης (ΘΕΜΑ 104,6): Η κυβέρνηση οδηγεί τους πολίτες σε απόγνωση με την ολιγωρία της

«Η κυβέρνηση πιστεύει περισσότερο στον ιδιωτικό τομέα για την παροχή υπηρεσιών» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ragkousis_giannis1
Ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, επέρριψε μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Γιάννης Ραγκούσης. Μιλώντας για το νέο lockdown, σημείωσε πως η κυβέρνηση οδηγεί σε απόγνωση τους πολίτες λόγω της ολιγωρίας της, αφού για 150 κλίνες ΜΕΘ, όπως είπε χθες ο πρωθυπουργός, οδηγείται η χώρα σε μια ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία.

Ασκώντας σκληρή κριτική στον υπουργό Υγείας, διερωτήθηκε πώς μπορεί την ίδια μέρα που ανακοινώνονται τα μέτρα να έρχεται στη Βουλή τροπολογία που ζητά προσλήψεις γιατρών και αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε νωρίτερα αυτή η κίνηση πριν φτάσει σε οριακό σημειό το Σύστημα Υγείας. Ο κ. Ραγκούσης απέδωσε την μη ενίσχυση του συστήματος υγείας στο ότι η κυβέρνηση πιστεύει περισσότερο στον ιδιωτικό τομέα για την παροχή υπηρεσιών.

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση, σημείωσε ότι ήταν μέλημά της να φέρει τη τροπολογία για την α' κατοικία, όμως όχι στην κρίση που βρισκόμαστε σήμερα απέναντι στην Υγεία. Παράλληλα, σημείωσε το μεγάλο πρόβλημα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και στα σχολεία, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση για το άνοιγμα τους τον Σεπτέμβριο.

Επανέλαβε επίσης το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά για τα όσα συζητούνται στην επιστημονική επιτροπή και την κυβέρνηση ώστε να υπάρχει μια σαφής εικόνα για τα δεδομένα και τις αποφάσεις, που λαμβάνονται. «Δεν μπορεί», όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, «τον Σεπτέμβριο να λέει η υπουργός Παιδείας ότι ήταν ομόφωνη απόφαση και χθες ο πρωθυπουργός να αποκαλύπτει πως τελικά δεν ήταν».

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Η απάντηση του Μπάιντεν στους ισχυρισμούς του Τραμπ για «κλοπή»

Δείτε live ροή αποτελεσμάτων στον διαδραστικό χάρτη του protothema.gr

Μόνο με αρνητικό τεστ η είσοδος στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης