Netflix: «Too Hot to Handle» - Tα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο «καυτό» ριάλιτι!

Netflix: «Too Hot to Handle» - Tα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο «καυτό» ριάλιτι!

Είναι μαζί μετά το τέλος των γυρισμάτων;

too_hot_to_handle2
Στις 17 Απριλίου και εν μέσω πανδημίας το Netflix έδωσε στις οθόνες των συνδρομητών του το ριάλιτι «Too Hot to Handle» και φαίνεται πως σωστά έπραξε καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο ελληνικό Top10.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι είναι δέκα εντυπωσιακοί και ελκυστικοί, με τη πρώτη ματιά, νέοι άνθρωποι -πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες- από όλο τον κόσμο που συναντιούνται σε έναν απομονωμένο εξωτικό παραθαλάσσιο παράδεισο για να περάσουν το πιο χλιδάτο και ερωτικό καλοκαίρι της ζωής τους. Όμως για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων θα πρέπει να μην παραβούν τους βασικούς κανόνες: Να μη φιληθούν, να μην χαϊδευτούν πονηρά, να μην ικανοποιηθούν ατομικά, δηλαδή να αυνανιστούν, και κυρίως να μην κάνουν σεξ μεταξύ τους. Οι παίκτες δέχονται οδηγίες, όσο βρίσκονται στο σπίτι, από ένα ρομπότ ονόματι Lana, το οποίο τους βάζει κάθε φορά και διάφορες δοκιμασίες. Μάλιστα, η Lana αποφάσισε στην αρχή του παιχνιδιού να μοιράσει το έπαλθο στους εναπομείναντες δέκα παίκτες, ανάλογα με την «προσωπική εξέλιξη» που θα κατακτήσουν. Οι κάμερες που συλλαμβάνουν κάθε κίνησή τους είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Ήδη από τα πρώτα επεισόδια έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες που μέσα στο ριάλιτι φαίνεται να βρήκαν το άλλο τους μισό. Όμως είναι μαζί και μετά το τέλος των γυρισμάτων;

too-hot-to-handle-2


Harry and Francesca

Ο Αυστραλός Harry και η «καυτή» Francesca από τον Καναδά, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδειξαν τις προθέσεις τους ο ένας για τον άλλον. Αν και πέρασαν από πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις, τελικά «έδεσαν», τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Τον Μάιο του 2019, ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο Χάρι δημοσίευσε φωτογραφίες του από διακοπές στο Βανκούβερ, ενώ τον Ιούνιο, η Francesca βρέθηκε για διακοπές στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Συνέχισαν επίσης να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ ο Χάρι σχολιάζει επανειλημμένα τις εικόνες της Francesca.

Sharron_and_Rhonda


Sharron and Rhonda

Κλείσιμο
Ο Sharron και η Rhonda ήταν το ζευγάρι που φαινόταν να είναι το πιο... αυθεντικό του ριάλιτι. Από την αρχή έδειξαν να μην ενοχλούνται ιδιαίτερα από τους αυστηρούς κανόννες της Lana και αποφάσισαν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το ζευγάρι συνεχίζει να ακολουθεί, ο ένας τον άλλον, στο Instagram και περιστασιακά σχολιάζουν και κάνουν like στις φωτογραφίες τους. Απ' ό,τι φαίνεται όμως η σχέση τους, εκτός πλατό, δεν είναι τόσο δυνατή.

david_lydia
David and Lydia

Η Lydia μπήκε στη βίλα του ριάλιτι σχεδόν στη μέση του κύκλου, ενώ πριν ο David είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για αρκετές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι. Όταν όμως εκείνη έκανε την είσοδο της, αμέσως φάνηκε μια σπίθα να ανάβει. Ο David μετά το τέλος των γυρισμάτων φάνηκε να υπονοεί στα social media ότι είναι μόνος στη ζωή.


Παρακάτω - όσοι δεν το έχετε παρακολουθήσει ακόμα- πάρτε μία μικρή γεύση από το ριάλιτι:

TOO HOT TO HANDLE Season 1 Trailer (2020) Netflix


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Μηδενικά οφέλη από τη χλωροκίνη που πρότεινε ο Τραμπ ως φάρμακο για τον κορωνοϊό

Εντυπωσιακό βίντεο: Η δραματική μείωση στις πτήσεις πάνω από την Ευρώπη λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη στις Ηνωμένες Πολιτείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης