Netflix: «Πολύ καυτό για να το χειριστείς»

Netflix: «Πολύ καυτό για να το χειριστείς»

Την Παρασκευή 17 Απριλίου ρίχνει στις οθόνες το ολοκαίνουργια ριάλιτι «Too Hot to Handle»

Too-Hot-to-Handle
Το Netflix έχει πιάσει το νόημα. Εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, κάνει «λίμπα» όλα τα προληπτικά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης προς τέρψη των θεατών της  δικτυακής πλατφόρμας. Την Παρασκευή 17 Απριλίου ρίχνει στις οθόνες το ολοκαίνουργια ριάλιτι «Too Hot to Handle». Κάτι ανάμεσα σε  παιχνίδι γνωριμίας, επιβίωσης, big brother, και κοινωνικού πειράματος αποφυγής κάθε σωματικού πειρασμού, έρχεται να προκαλέσει το «καυτό» ενδιαφέρον όλων όσων έχουν μπει σε καραντίνα στο σπίτι.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι δέκα εντυπωσιακοί και ελκυστικοί, με τη πρώτη ματιά, νέοι άνθρωποι (πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες) από όλο τον κόσμο. Ελεύθεροι και ωραίοι καλογυμνασμένοι με κάργα κοιλιακούς και αφάνταστα σέξι ο καθένας, βρίσκονται απομονωνόμενοι στο τροπικό περιβάλλον μιας πολυτελέστατης βίλας στο Μεξικό. Κανονικά σε αυτό τον εξωτικό παραθαλάσσιο παράδεισο θα πρέπει να περάσουν το πιο χλιδάτο και ερωτικό καλοκαίρι της ζωής τους.

Έλα όμως που το concept του παιχνιδιού βάζει τους πλέον αυστηρούς περιορισμούς. Για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων θα πρέπει να μην παραβούν τους βασικούς κανόνες: να μη φιληθούν, να μην χαϊδευτούν πονηρά, να μην ικανοποιηθούν ατομικά, δηλαδή να αυνανιστούν, και κυρίως να μην κάνουν σε σεξ μεταξύ τους.

Με δυο λόγια απαγορεύεται η συναισθηματική σύνδεση, η αμοιβαία έλξη και η σαρκική επαφή. Δυσκολάκι για τους, το πολύ 25αρηδες παίκτες που το αίμα τους βράζει. Ωστόσο πάνω στην επίδειξη εγκράτειας βασίζεται όλη η ιδέα του ριάλιτι.

Οι κάμερες που συλλαμβάνουν κάθε κίνηση τους είναι ο αδιάψευστος μαρτυρας αν τυχόν αναπτύξουν βαθύτερα αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Οι παίκτες θα δέχονται οδηγίες, όσο βρίσκονται στο σπίτι, από ένα ρομπότ τύπου Alexa, ονόματι Lana, το οποίο θα τους βάζει κάθε φορά και διάφορες δοκιμασίες.

Παράλληλα αυτός ο ψηφιακός οικοδεσπότης θα επιβλέπει τις τυχούσες παρασπονδίες τους και θα τους επιβάλλει πρόστιμα. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια και οι θεατές αναμένεται να απολαύσουν με αγωνία το μπόλικο και «ζουμερό» σασπένς της περιπετειώδους σεξουαλικής αυτοσυγκράτησης και ανεκτικότητας. Το πώς τελειώνει αυτός ο ακραίος ανταγωνισμός και ποιος κερδίζει αυτή τη περίεργη τελετουργία τροφοδοτεί σίγουρα την περιέργεια. Καλό πάντως θα ήταν να υπάρχει και η σήμανση σε κάθε εκπομπή: «Μην το επιχειρήσετε αυτό στο σπίτι σας!».


Δείτε το τρέιλερ:

TOO HOT TO HANDLE Season 1 Trailer (2020) Netflix

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα: Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων

Στο γηροκομείο της Νέας Μάκρης ο Τσιόδρας - Έλεγχοι σε όλους τους οίκους ευγηρίας της Αττικής

Πένθος στην ερευνητική κοινότητα: Θύμα του κορωνοϊού ο διακεκριμένος επιστήμονας Θεόδωρος Παπάζογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης