Κορωνοϊός – Γιώργος Παρτσαλάκης: Αποκλεισμένος στην Κύπρο ο ηθοποιός
Χωρίς να χάνει το χιούμορ του, κοινοποίησε μία φωτογραφία του στο instagram, φορώντας προστατευτική μάσκα την ώρα που μαγειρεύει
Στην Κύπρο βρίσκεται οΓιώργος Παρτσαλάκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «8 λέξεις». Μετά την απόφαση των συντελεστών της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου να σταματήσουν προσωρινά τα γυρίσματα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ο ηθοποιός έμεινε αποκλεισμένος στη Μεγαλόνησο. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο instagram, μέσα από την κουζίνα του σπιτιού που μένει και ενώ μαγειρεύει, φορά την προστατευτική μάσκα. «Αποκλεισμένος στην Κύπρο στο σπίτι! Αλλά το φαΐ φαΐ»σχολίασε στην ανάρτησή του.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους