Κορωνοϊός – Γιώργος Παρτσαλάκης: Αποκλεισμένος στην Κύπρο ο ηθοποιός
Χωρίς να χάνει το χιούμορ του, κοινοποίησε μία φωτογραφία του στο instagram, φορώντας προστατευτική μάσκα την ώρα που μαγειρεύει
Στην Κύπρο βρίσκεται οΓιώργος Παρτσαλάκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «8 λέξεις». Μετά την απόφαση των συντελεστών της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου να σταματήσουν προσωρινά τα γυρίσματα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ο ηθοποιός έμεινε αποκλεισμένος στη Μεγαλόνησο. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο instagram, μέσα από την κουζίνα του σπιτιού που μένει και ενώ μαγειρεύει, φορά την προστατευτική μάσκα. «Αποκλεισμένος στην Κύπρο στο σπίτι! Αλλά το φαΐ φαΐ»σχολίασε στην ανάρτησή του.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.