Γαρμπή - Σχοινάς: Αυτό είναι το σπίτι τους, όπου έζησαν τον τρόμο από ένοπλους ληστές

Γαρμπή - Σχοινάς: Αυτό είναι το σπίτι τους, όπου έζησαν τον τρόμο από ένοπλους ληστές

Τους έδεσαν, τους φίμωσαν και τους πίεσαν να αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα

GARBI90-768x551
«Είμαστε σοκαρισμένοι»: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Διονύση Σχοινά μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι όπου μένει με την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή. Όπως μετέδωσαν τα δελτία ειδήσεων ο Διονύσης Σχοινάς ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τον κόσμο για το ενδιαφέρον τους, τόνισε όμως πως ούτε εκείνος ούτε η Καίτη Γαρμπή θέλουν να κάνουν κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά» φέρεται να δήλωσε στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί τους, ο Διονύσης Σχοινάς.


Το ζευγάρι έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. Βίωσαν άσχημες στιγμές στα χέρια ένοπλων ληστών, που τους έδεσαν, τους φίμωσαν και τους πίεσαν να τους αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι δυο τους ζουν στη Νέα Ερυθραία, σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας όπως έχει πει η ίδια η Γαρμπή σε συνέντευξή της πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ' αυτό το σπίτι το 1992.

Το '97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς. Από τότε μετράμε εδώ ήδη 8 χρόνια».  Δείτε εικόνες από το σπίτι τους που έχουν ανεβάσει μέσα από το πολυτελές σπίτι τους όπου κυριαρχεί το λευκό, οι γυάλινες λεπτομέρειες, η μεγάλη ξύλινη σκάλα και μία τεράστια βιβλιοθήκη.



Κλείσιμο



garmpi3
IMGarmpi_3258


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Σαν σήμερα, 23 Απρίλη 1616 έφυγαν από τη ζωή ο Ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ ντε Θερβάντες κι ο Άγγλος δραματουργός Ουιλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου. Θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που διάβασα και το βρήκα μαγικό! Στην Καταλονία κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζουν τη μέρα των Ρόδων και των Βιβλίων. Με το σύνθημα "ένα τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα βιβλίο για πάντα", ο άντρας χαρίζει στην αγαπημένη του ένα τριαντάφυλλο κι εκείνη του το ανταποδίδει χαρίζοντας του ένα βιβλίο. Εκτιμάται δε πως μόνο αυτή τη μέρα διακινούνται στη Βαρκελώνη μισό εκατομμύριο βιβλία και 4 εκατομμύρια τριαντάφυλλα! Πόσο ρομαντικό, πόσο όμορφο! Παιδιά, οποτε μπορούμε κι οσο μπορούμε να διαβάζουμε. Το βιβλίο είναι κι αυτό ενας τρόπος αντίστασης σ αυτή τη σημερινή παρακμιακή πορεία του πολιτισμού. Κι ο,τι σώσουμε... Καλή υπόλοιπη Κυριακή!🌹📕❤️#global daybook #booksandroses #adorebooks #adoremybooks #adoreknowledge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κούκλα μου !!! 🐶🐶🐶#labrador #christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) στις






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης