Τρόμος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά: Ένοπλοι μπήκαν σπίτι τους, τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Οι δράστες με την απειλή όπλου τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία και στη συνέχεια «άρπαξαν» 40.000 ευρώ σε μετρητά, πλάκες ασήμι και εξαφανίστηκαν
Τον τρόμο έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται επέστρεψε στο σπίτι της. Αφου πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο ιδιωτικό τους πάρκινγκ τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.
Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και τον γνωστό τραγουδιστή τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Όλα έγιναν στις 5 παρά τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με το όπλο απέιλησαν να τους σκοτώσουν έαν δεν τους έλεγαν που έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι ένοπλοι ληστές πήραν 40.000 ευρώ σε μετρητά, πλάκες ασήμι, ένα ρολόι Βulgari, ενα ρολόι Piaget, βαφτιστικούς σταυρούς και εξαφανίστηκαν.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.