Ταμάρα Εκλεστόουν: Οικογενειακώς για σκι στο Γκστάαντ
Δείτε τις φωτογραφίες
Μετά την περιπέτεια με τη ληστεία μαμούθ μέσα από την πολυτελή της έπαυλη στο Λονδίνο η Ταμάρα Εκλεστόουν πήγε οικογενειακώς στο Γκστάαντ της Ελβετίας για σκι.
Η κόρη της χρυσής κληρονόμου της Φόρμουλα 1 ντυμένη με την κατάλληλο εξοπλισμό απόλαυσε το σκι της έχοντας μαζί της και την κορούλα της.
Η Ταμάρα πριν από λίγες μέρες πέρασε μεγάλη ταραχή όταν ληστές παρουσία φυλάκων εισέβαλε στην οικία της αποσπώντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.